Oxygen House in Costa Brava / Susanna Cots Interior Design

Oxygen House in Costa Brava

Designer: Susanna Cots Interior Design
Project: Oxygen House
Builder: Gestió7
Location: Costa Brava, Girona, Spain
Photography: Courtesy of Susanna Cots

Luxury single family home, new build, located in the heart of the Baix Empordà area. The Oxygen house has 5 large suites, each with their own full bathroom. The main suite has a surface of 53 m², with a bedroom, bathroom and dressing room and offers magnificent views of the garden and the swimming pool, with access to the same.

Oxygen House in Costa Brava 1

The large 80 m² living room or the impressive kitchen are other jewels in this home that will leave an impression on everyone.

Oxygen House in Costa Brava 2

Floors, doors and wardrobes in natural oak wood and a wide variety of ceramic and stoneware complete the top quality finishes. The indoor-outdoor connection in the corridors, offered by the large windows, is present at all times, constantly reminding us of the privileged surroundings of the area.

Oxygen House in Costa Brava 3

Oxygen House in Costa Brava Susanna Cots Interior Design 3

Oxygen House in Costa Brava 4

Oxygen House in Costa Brava Susanna Cots Interior Design

Oxygen House in Costa Brava Susanna Cots Interior Design 2

Oxygen House in Costa Brava 5

Oxygen House in Costa Brava 6

Oxygen House in Costa Brava 7

Oxygen House in Costa Brava 8

Oxygen House in Costa Brava 9

Oxygen House in Costa Brava 10

Oxygen House in Costa Brava 11

Oxygen House in Costa Brava 12

Oxygen House in Costa Brava 13

Oxygen House in Costa Brava 14

Oxygen House in Costa Brava 15

Oxygen House in Costa Brava Susanna Cots Interior Design 2

Oxygen House in Costa Brava 16

Oxygen House in Costa Brava 17

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Three Story Side Addition to a 1920s Two Storey Brick House

This project involved a narrow three story side addition to a 1920s two storey brick house in leafy Bellevue Hill. The brief called for an addition that created space for a study, library and rumpus area that also provided an opportunity for internal connection/lift access from the previously separate garage. 

TRA House in a City Center / (ma!ca) architecture

In the historic centre of a well-preserved village, opposite the church, a wine barn and its adjoining house were to be restructured in order to create an intimate and special living environment.

Hanley Hall: Contemporary Extension to Grade II Listed Family Home

Hanley Hall is a beautiful listed family home, the culmination of numerous building projects constructed over the last five centuries. CSA’s clients’ requirements were no different to those of the previous owners over the years – they wished to build on the qualities of the existing house while adapting to modern living standards, using the latest technologies and construction methods.