facebook

Romas Noreika’s Personal Project for a Summer House

Romas Noreika's personal project for a summer house (1)

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (3)

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (6)

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (5)

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (15)

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (16)

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (17)

Romas Noreika's personal architectural project for a summer house (4)

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

Summer House is a personal project realized by English designer Romas Noreika.

plan

plan

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Menlo Park Playful Modern / Regan Baker Design

Hired at the 2014 San Francisco Decorator’s Showcase, Regan Baker Design transformed our client’s low-ceiling dark craftsman into a modern, lofty, light-filled home that really reflects their personalities

The Little Pilot – Room for a Boy who Loves Airplanes

Project: Room for a Boy Designer: Brani & Desi Location: Sofia, Bulgaria The Little Pilot is a room for a boy who likes to build airplanes and...

Beautiful 2-Storey Home for a Family of Five, Calgary

DOODL Studio have recently completed a beautiful 2-storey home, located in Calgary, Canada. This new residence was designed for a dynamic family that includes five...

Fifth Avenue Penthouse Pied-a-Terre / SheltonMindel

In a dark closed plan with a centrally located elevator and stair core in a 4500 square foot prewar apartment overlooking the New York City Reservoir, open up the spaces to have a connection to the views and light.