Santa Monica Apartment by Commune Design

Santa Monica Apartment by Commune Design

Project: Santa Monica Apartment
Interior Design: Commune Design
Location: Santa Monica, California
Photo Credits: Stephen Kent Johnson/OTTO
Text by Commune

Renovation of a 3,000 square foot apartment in a 1960s building in Santa Monica, California. Floor plan was reconfigured to connect all rooms and open them up to views of the Malibu Coast. Everything in the property was fully customized to the client and their request to “bring in the outdoors” was achieved through the use of a color palette inspired by Le Corbusier’s Maison La Roche.

Santa Monica Apartment by Commune Design

dining area, Commune Design

Santa Monica Apartment by Commune Design

kitchen, Commune Design

Santa Monica Apartment by Commune Design

desk, Commune Design

Santa Monica Apartment by Commune Design

bathroom, Commune Design

bathroom, Commune Design

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.