Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

Project: Sky-High Condominium
Interior design: Bjørn Design
Location: San Francisco, California
Completed 2018
Photographer: Mariko Reed

In a sky-high condominium overlooking the San Francisco Museum of Modern Art, Bjørn Design’s use of a neutral color palette mixed with blond and dark-gray oaks, creates a relaxed canvas upon which is dabbed the client’s favorite colors – blue and purple. Scandinavian and Italian modern furnishings are mixed, along with exquisite artworks, to create a luxe, cosmopolitan feel that is refreshingly light and relaxed.

San Francisco Apartment / Bjørn Design

Above the Roche Bobois dining table, a custom chandelier by Bochi adds color and whimsy, while the custom amoeba shaped canopy conceals the electrical adjustments required to relocate the fixture.

San Francisco Apartment / Bjørn Design

living room, San Francisco Apartment / Bjørn Design

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

dining room, San Francisco Apartment , Bjørn Design

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

kitchen, San Francisco Apartment , Bjørn Design

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

Sky-High Condominium Overlooking the San Francisco Museum

home office, San Francisco Apartment , Bjørn Design

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

McDonald’s Innovation Center by Studio O+A

After Studio O+A partnered with McDonald’s on a new corporate headquarters in Chicago’s West Loop, it turned to the Innovation Center for a similarly fresh look at the spaces where fresh looking is the principal activity of the day.

Adaptive Reuse and Restoration of a Historic Building Features 57 Modern Lofts

The thoughtful restoration and adaptive reuse of the historic structure features 57 oversized, modern lofts market-rate units – boasting more than 280, 8-foot by 10-foot windows to provide each unit with expansive views and an abundance of natural light

1970’s Bungalow Transformed into a Striking Contemporary Home

We were tasked with a brief to transform a dated, 1970’s bungalow in the Peak District into a striking contemporary home which maximised the property’s aspect looking out over the Chatsworth estate.

Crestwood Residence / Ancerl Studio

Crestwood Residence is located on the boundary line between Barrie and Oro-Medonte in Barrie’s coveted North Shore neighbourhood. The home is situated on a sloping hillside with mature hardwood trees overlooking the northern shore of Kempenfelt Bay.