Residential ArchitectureApartmentsTanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

Tanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

Tanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

Project: Tanjung Tokong apartment
Interior Design: Hera Concept Studio
Location: George Town, Penang, Malaysia
Area: 850sqft
Text by Hera Concept Studio

Located at Tanjung Tokong, this project is located in a prime cosmopolitan area. Between the foyer and dining area, a fluted glass is stationed as a partition wall to minimize visual distraction as well as providing privacy to both spaces. The sofa and dining area are defined by soft neutrals as the soft lighting illuminates the grey furniture and made the black wall fade into the background giving the illusion of a spacious theatre.

Tanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

Indirect lighting creates another layer of aesthetic complexity by casting gradients across the walls. Two white light define the atmosphere of the bedroom, an impossible feature to ignore this bright beacon of white among the dark room. Envied walk-in closets is a great place for organizational inspiration where everything has its rightful place.

Tanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

dining area, Hera Concept Studio

kitchen, Hera Concept Studio

Tanjung Tokong Apartment, Malaysia by Hera Concept Studio

bedroom, Hera Concept Studio

bedroom, Hera Concept Studio

Pleasant Lake Camp, Western Maine / Whitten Architects

The Lakes and Mountains region in Western Maine is made up of majestic mountain ranges, hundreds of pristine glacial lakes, and historic towns. An hour north of Portland, and home to Maine’s ski resorts, the region is a year-round destination.

SK Ranch in the Texas Hill Country / Lake Flato Architects

The buildings at SK Ranch sit on a broad, curving mesa in the Texas Hill Country. Taking full advantage of the site’s strengths for solar orientation, prevailing breezes, topography and distant vistas

Old Jaffa House Renovated by Pitsou Kedem Architects

The rooms making up this Old Jaffa house came together over hundreds of years – each with its own character and ground level. Refurbishing presented an opportunity to unite the rooms into one whole and in particular, to illuminate and brighten the dim space by opening it up toward the sea.

Related Articles