Residential ArchitectureApartmentsWroclaw Apartment - Wood & Color by Marmur Studio

Wroclaw Apartment – Wood & Color by Marmur Studio

Wroclaw Apartment - Wood & Color by Marmur Studio

Project: Wroclaw Apartment
Interior design: Marmur Studio
Designer: Anna Smardz
Location: Wroclaw, Lower Silesia, Poland
Execution date: 2017
Area: 90m2
Photography: Maciej Lulko

The design of the Wroclaw apartment can be summarized in two words: wood and colour. The whole apartment is covered with the wooden floor that nicely reacts with the anthracite doors and different rooms in the variety of colours: green entrance hall, juicy kitchen concrete bedroom and two bathrooms in warm and cold palettes. The wooden structures in the bedroom and in the kitchen, together with the white wooden ceilings in the entrance hall and in the kitchen make the apartment look elegant and up to date.

Marmur Studio, interior design, decor

Wroclaw Apartment - Wood & Color by Marmur Studio

kitchen, Marmur Studio

kitchen design

kitche, interior design, Marmur Studio

dining room, interior design

Wroclaw Apartment - Wood & Color by Marmur Studio

bedroom, Marmur Studio

interior design, bedroom, Marmur Studio

Wroclaw Apartment - Wood & Color by Marmur Studio 4

bathroom, Marmur Studio

bathroom design, Marmur Studio

plan

Subscribe to our newsletter

Cafe Cicero by Alts Design Office

Architects: ALTS Design Office Project: Cafe Cicero Location: Bodaiji, Konan, Shiga Prefecture, Japan Creative, Design and Art Director: Sumiou Mizumoto Area: 130.09 sqm Photography: Fuji-Shokai / Masahiko Nishida This proposed...

Radical Make Over and Rethink of a Humble Home in Potrero Hill, San Francisco

For this urban family, we were able to re- envision their home to stay true to the character of the neigborhood, but also give voice to the owner’s unique take on modern living.

Eva Street House, Major Remodel and Addition in Austin, Texas

The original 1930 bungalow’s main value was its prime location near South Congress. Otherwise, the existing structure was dark and dated. The original structure’s living spaces were cut off from the backyard by the master bedroom and a utility room.

Scandinavian house with a splendid view of the sea

This lovely scandinavian house is situated on the southwest coast of Sweden and due to a higher position, it offers a generous panoramic sea...

House GD in Cascais, Portugal by Esquissos Architecture

One of the biggest challenges of this project was the small dimensions of the place and the already consolidated surroundings. There so, the relations between scale and proportion were since the beginning a main concern.

Recommended Stories