Office DesignDynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Project: Dynamic Yield Offices
Architects: Roy David Architecture
Location: ToHa Building, Tel Aviv, Israel
Area: 3,500 sqm
Year: 2020
Photo Credits: Itay Benit

Located in Tel Aviv’s central business center, the Dynamic Yield offices take residency in the Toha Tower, bringing their High-Tech branding company into the hustle and bustle of our city. Roy David Architecture was commissioned to design the company’s newest office space using a contemporary approach to their ideals.

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Using the personalization platform of Dynamic Yield’s mission, and the geometry of ToHa’s design, RDA created a unique space that integrates the basis and identity of the company. It is achieved by designing and illustrating a personalized feeling throughout the course of the user experience. The main emphasis of the design was to attempt to take what we are used to seeing and understanding and transforming the it into a way that is unrecognizable. The design concept was heavily influenced on traditional design while altering it in order to acquire its own personality.

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

The rooms incorporated throughout Dynamic Yield’s space include private work rooms, team suites, collaborative meeting spaces and a large kitchen area surrounded by curtain wall, as well as other dynamic gathering spaces. A major focus for the layout was to take advantage of the abundance of natural light and placing most of the workstations alongside the building’s exterior windows. Throughout the interior of the floor lies smaller rooms, private rooms and formal meeting areas.

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

The design approach was mainly influenced on what people are used seeing as a ‘traditional environment’ and forcing the eye to take a second look. The mood and attitude throughout are enhanced by using a combination of natural and eclectic materials such as wood, prints, rattan, metal, concrete and greenery, as well as including vibrant colors such as pinks, reds, greens and more. Other customized carpentry elements were also integrated throughout the design, creating a personalized statement.

meeting spaces, Tel Aviv / Roy David Studio

RDA’s goal was to re-interpret a traditional idea while using the flexibility that is needed to create a space that is not only completely unique to Dynamic Yield, but one that will have the ability to grow and transform alongside the company.

Dynamic Yield Offices, Tel Aviv / Roy David Studio

meeting spaces, Tel Aviv / Roy David Studio

kitchen, Tel Aviv / Roy David Studio

workspace, Tel Aviv / Roy David Studio

meeting spaces, Tel Aviv / Roy David Studio

Subscribe to our newsletter

Thai Beach House in Coco-NutNume Resort

Thai Beach House was completed in 2015 by NPDA studio. The house was mainly designed as a home after retirement for the owner and, at...

Pointe Fisher House by Natalie Dionne Architecture

Pointe Fisher House is located on an idyllic site, dotted with majestic, century-old oaks, where the views of Brome Lake and the Green Mountains are exceptional.

Stonewall House in Girona by Harquitectes

The Stonewall house follows the material and constructive logics of the original wall-fence, but adapting them to current requirements. It is built entirely with load-bearing walls, reusing the stones from the old wall, mixing them with aggregate from the plot along with limestone and cement.

Xiao Xiang Fu Restaurant by IN•X Design

Xiao Xiang Fu Restaurant (Zhongguancun No. 1 Restaurant) - designed by Wu Wei, has officially open to the public. The brand-new image and taste will gradually become a new memory and preference of diners.

West Los Angeles Residence / Clive Wilkinson Architects

The design of the West Los Angeles Residence begins with the story of its inhabitants. Two families had become one, and they needed a space that could meet the needs of their new family. The architect and owner Clive Wilkinson had two young children, and his wife Elisabeth had a 13-year-old daughter.

Recommended Stories