Fish Creek House in Wilson, Wyoming / JLF Architects

fish-creek-house-in-wilson-wyoming-jlf-architects-1

Fish Creek House is a beautiful mountain home designed by JLF Architects.

Project description: The Fish Creek house is located within the “Bohemian Fringe” of Wilson, Wyoming. It is built into a mature pine and spruce forest with views out of the forest edge across the Snake River Valley, capturing Sleeping Indian and the eastern escarpment. The house blends the Owners’ east coast heritage with Rocky Mountain form.

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 1

Cabinets and doors are inspired by English arts & crafts woodworking. Industrial steel curtain walls of glass fill in the voids between stout stone walls. A small transparent connector leads to the understated cozy master suite built from a reclaimed homestead cabin.

Architects: JLF Architects
Project: Fish Creek house
Location: Wilson, Wyoming
Photograph: Audrey Hall

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 2

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 3

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 6

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 8

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 5

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 6

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 6

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 9

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 10

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 11

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 12

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 12

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 13

Fish Creek House in Wilson, Wyoming JLF Architects 14

Thank you for reading this article!

Must Read

Modern Brazilian Retreat Embracing Transparency and Open Spaces 1

Modern Brazilian Retreat Embracing Transparency and Open Spaces

The construction of this modern Brazilian retreat in two levels was adjusted to the slope and ‘rest’ on it. The rooms open or separated thought to be side by side, in a continuous way, horizontally, which creates some separation while maintaining a sense of openness, following the needs of the family or other requirements.