facebook

Kabinett Apartment: Conversion of a Former Manufacturing Workshop in Paris

Kabinett Apartment

Parisian architecture studio Septembre, presents the Kabinett apartment, a beautiful family home with white, wood and glass elements, multifunctional furniture and inside windows.

The conversion of a former manufacturing workshop in a Parisian alley to a family apartment. The open plan living space occupies the central part of the apartment, and takes more than half of the its blueprint. It benefits from a lot of natural light coming in from the big windows of the outside wall. Multifunctional wooden cabinetry lines the perimeter of the space to open up the central living area. A generous glassed section in a separative wall allows light to pass into both of the bedrooms and visually enlarges the living room. Photography Maris Mezulis

Kabinett Apartment 1

Kabinett Apartment 2

Kabinett Apartment 4

Kabinett Apartment 4

Kabinett Apartment 5

Kabinett Apartment 6

Kabinett Apartment 7

Kabinett Apartment 7

Kabinett Apartment 8

Kabinett Apartment 9

Kabinett Apartment 10

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

A Mill Valley House Made of Red Cedar and Glass

When Charles and Ralph found this house made of red cedar and glass, for rent on the hills of San Francisco, a work of...

Gold and Gray Apartment in Stockholm / Richard Lindvall

Designed by Richard Lindvall, the Gold and Gray Apartment is a minimalist residence located in Stockholm, Sweden. Richard Lindvall is a Stockholm based designer...

Outward Bound, a Renovated Waterfront Retreat by Heliotrope Architects

Outward Bound, a recently renovated waterfront retreat located on Orcas Island in Washington State designed by the Seattle-based firm Heliotrope Architects. In updating the interior and exterior, the design firm opened up the home to scenic water and mountain views beyond which had been previously closed off.

East Van House in Vancouver with an Asymmetric Geometry

East Van House was projected by Splyce Design in Vancouver, British Columbia, on a 50x75 lot located in a colorful neighborhood with a diversified...