Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

Project: Linea Apartment
Interior Design: Muza Creative
Location: Suharekë, Kosovo
Area: 174m2
Year 2018
Photographer: Fitore Syla

Description by Muza: “Art Is A Line Around Your Thoughts” – Gustav Klimt. This project is designed and realized entirely by us, and it has a stunning minimalist design followed by the lines that are used almost in every corner. In order to give even more artistic flavor to this environment, we’ve called it “Linea” (from Latin).

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

Our goal was to create a very unique design, to have original atmosphere, but we also worked very carefully in details and finesse to have a contemporary look, full of style and very comfortable.

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

The contrast between black and light pink is all that characterizes this home. The long corridor doors are the best example of this. The wood used in many cases is the perfect balance between these elements. With the fireplace located in the middle of the sitting room, we wanted to make an artistic separation between the living room and the dining room, but still not losing the open communication between the two. Every element used in the living room, kitchen, corridor, bathroom or bedroom is specifically designed and executed for this house.

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

The Linea apartment was completed in 2018 in Suharekë, Kosovo, and it contains a surface of 174m2.

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

Linea Apartment in Kosovo / Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

minimalist interior / Muza Creative

minimalist interior / Muza Creative

minimalist interior / Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

minimalist interior Muza Creative

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Guaruja Flat Refurbished by Estudio BRA for a Retired Couple

This Guaruja flat is the new address of a retired couple on the coast of São Paulo. The architectural intervention in the existing space was based on the decompartmentalization of the environments that were once fragmented did not represents the lifestyle of the residents.

Slim House in London by alma-nac

alma-nac managed to construct the Slim House, on budget and within these tight constraints. The characteristic sloped roof greatly reduces the cost of construction, with staggered rooflights providing views out while ensuring light penetrates to the centre of the property.

The Young Team of Studio 11 Has Designed Its Own Workspace in Minsk

This office is the workspace of Studio11 - a young team of architects and designers from Belarus - and is based in Minsk. The layout consists of two work rooms, a kitchen, a separate room with materials and samples and a water closet.