M69 Apartment / Widawscy Studio Architektury

M69 Apartment

M69 Apartment is a cozy home designed by Polish studio Widawscy Studio Architektury. The apartment has an area of 90 sqm is located Chorzow, Poland. Photography Tomasz Borucki

M69 Apartment 2

M69 Apartment 2

M69 Apartment 3

M69 Apartment 5

M69 Apartment 4

M69 Apartment 6

M69 Apartment 7

M69 Apartment 8

M69 Apartment 9

M69 Apartment 10

M69 Apartment 10

M69 Apartment 12

M69 Apartment 12

M69 Apartment 16

M69 Apartment 15

M69 Apartment 16

M69 Apartment 16

M69 Apartment 17

M69 Apartment 19

Thank you for reading this article!

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Zhuhai Intercontinental Hotel / CL3 Architects Limited

Zhuhai Intercontinental Hotel is situation within a landmark development, the Yanlord Marina Centre, located right on the coastline, within walking distance to the Macau border, and with a magnificent view to the Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge and the ocean beyond.

How Architects and Designers are Helping the Fight Against Covid-19

All of us have drastically affected by the kick of the coronavirus, including architects and designers. From curating beautiful villas to extravagant apartments, COVID 19 has caused collateral damage to the architectural and design industry's hidden players.

Victorian Brick Terraced House Renovated by Granit Architects

We got planning for a full width and side return extension, with full height steel doors adding an industrial style to this typical Victorian brick terraced house. The ground floor has been completely reconfigured, to create once large open plan kitchen, dining and living space.

Clapton House – In With the Old and With the New / Scenario Architecture

Clapton House is an extension and renovation project completed in 2016 by London-based Scenario Architecture. Project description: Our clients have been living in their ground...

Perth Street Residence / Humphrey Homes

As a compact home of 260m2, the Perth Street Residence belies its small footprint, providing a spacious and light-filled home. Following the dicta ‘form follows function’, the client’s design brief called for a simple and unpretentious architectural aesthetic using strong honest forms free of embellishment.

Reading Room in São Paulo – Candida Tabet Arquitetura

Brazilian architecture studio Candida Tabet designed an atypical and very relaxing "reading room" in São Paulo. Daring, versatility, and balance are the principal characteristics of...