Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light

Architects: Tonic Design
Project: Moorooka House
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Photography: Courtesy of Tonic Design

A home that boasts high ceilings, sculpted voids and an abundance of natural light; Moorooka house is a project we’ve nurtured for a few years. Working with incredible clients, and ensuring each of their ‘must haves’ were met, we believe we’ve created a home that has been meticulously designed, and suits the lifestyle needs of a large busy family. A light filled sanctuary, offering escape for both parents and children whilst surrounded by greenery, trees and landscaping.

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 1

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 3

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 3

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 4

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 5

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 6

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 7

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 8

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 9

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 10

Moorooka House Featuring High Ceilings and an Abundance of Natural Light 11

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Tiny Duplex Apartment in Manhattan by AM/MOR Architecture

When you enter a penthouse duplex apartment and it feels like you’ve walked into a basement, something isn’t right. That is what happened when we first arrived to look at a project in the former parish house at St. George’s church.

Smallfry Seafood Bar by Sans-Arc Studio

Smallfry Seafood is an off-beat, inner city fish and chipper with a Japanese twist. This casual venue brings warmth and homeliness to a cold, concrete-filled environment. The design draws upon nostalgic ‘fish shop’ vibes but re-frames them in a modern, textural and immersive space.

Beaver Workshop Office Space in Beijing / MAT Office

Beaver Workshop Office Space is an innovative work space tailored for a film and media company. It is located in a business park for creative industries, which was transformed from a concrete factory, in Chaoyang District, Beijing.

Captain Grey – Elegant Art Deco-Styled Cafe by Biasol

Located in a former bank on a prominent corner site, Captain Grey is an elegant art deco-styled cafe in Essendon’s main shopping strip. The...