The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

Project name: The Brick Works for Boultbee Brooks
Company name: Oktra
Project location: Reading RG1, United Kingdom
Completion Year: 2020
Photo credits: Oliver Pohlmann

Having worked together on multiple projects, Boultbee Brooks came to Oktra for a Cat A+ fit out in The Brick Works – a stunning five-storey building offering private workspace in Reading. The space needed to be suitable for a range of potential tenants, offering flexibility and the core amenities every office needs to function.

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

Oktra’s design team found inspiration in the building itself; with a raw, urban aesthetic, the new space embodies a balance of creativity and professionalism. Newly refurbished, The Brick Works building holds a clear blend of traditional and contemporary finishes, so it was important that the space reflect that identity. The result is a fully-furnished workspace perfect for any innovative business looking to grow their company.

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

The new space includes three enclosed meeting spaces, two hot desking areas, a main breakout space and furniture booths so that occupants can work away from their desks. The variety of spaces provides work settings for every possible task, whether it’s informal, confidential, team-focused or independent and concentrated. The dynamic design encourages movement and supports employee wellbeing with work stations placed in natural light and fitted with ergonomic furniture, and a new M&E system ensures lighting and air quality stay at optimum levels.

private workspace in Reading, Oktra

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

private workspace in Reading, Oktra

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

private workspace in Reading, Oktra

The Brick Works for Boultbee Brooks by Oktra

five-storey building offering private workspace in Reading

Must Read

blank

Beautiful Apartment Renovated by Maurizio Giovannoni

This apartment is a small penthouse of approximately 65 square meters from Turku, Southern Finland, renovated by the Italian designer, Maurizio Giovannoni. Before renovation, too...