Verona Apartment by Archiplan Studio

Verona Apartment

Verona Apartment is a renovation project completed by Italian studio Archiplan. The internal arrangement is not modified in its wall structure, and all the partitions are fully maintained. The interior space is articulated through the introduction of “parasitical” elements made of birch plywood, which overlap and are layered to the original layout redefining, in part, the existing functional and spatial structure. Photography Davide Galli

Verona Apartment 1

Verona Apartment 2

Verona Apartment 3

Verona Apartment 4

Verona Apartment 5

Verona Apartment 6

Verona Apartment 8

Verona Apartment 7

Thank you for reading this article!

Must Read

blank

Šmartno Timeshare Kindergarten – Spaces Combined into one Learning Landscape

Arhitektura Jure Kotnik recently have completed Šmartno Timeshare Kindergarten in the City of Slovenj Gradec, Slovenia. Description by Arhitektura Jure Kotnik: The Šmartno Timeshare Kindergarten was designed...