When Color Meets Calm – 55 Meters in Central Tel Aviv

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (1)

This 55 meters apartment is located in Tel Aviv and was designed by Maayan Zusman and Amir Navon.

Description by Maayan Zusman: Originally a run down 1 bedroom apartment in a 60 year old Tel Aviv building, this apartment came to life with a blend of color and calm, warm and cold materials and some old mixed with new. Almost every item within the home is custom designed creating an original and comfortable 2 bedroom apartment, full of light and life. Visit Maayan Zusman Interior Design

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (3)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (12)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (4)

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (18)

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (2)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (5)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (8)

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (9)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (9)

When Color Meets Calm - 55 Meters in Central Tel Aviv (11)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (7)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (6)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (13)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (10)

When Color Meets Calm - 55 square meters in Central Tel Aviv (11)

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

Beach House by Clare Cousins Architects

The Beach House from Mornington, Victoria, was designed by Clare Cousins Architects in order to provide an additional accommodation to an existing 1970’s Merchant...

Masquespacio Has Designed New Interiors for Academia Altimira in Barcelona

Masquespacio has recently completed this new interiors for Academia Altimira offices, located in Barcelona. Description by Masquespacio: To celebrate the 15 years of existence of...
Maaemo House by Green Sheep Collective

Maaemo House by Green Sheep Collective

Featuring passive solar principles, soaring exposed rafters, plentiful natural light and a snug sunken living area, this home is comfortable, energy efficient and exciting to inhabit.
Brooklyn house, New York, United States

11 Foot Wide Brooklyn House Extended and Upgraded by Office of Architecture

The owners of this 11 foot wide row Brooklyn house were faced with a conundrum that many young families in New York eventually confront: the possibility of sacrificing location for space. After living in the house for eight years, the pair – architect/Yale critic Aniket Shahane and jewelry designer Blanca Monros Gomez

Old barn transformed into a retreat in the mountains

The project for the restoration of an old barn transformed into this mountain meditative refuge immersed in the middle of alpine peaks comes from...

More Articles Like This