Hospitality ArchitectureRestaurant Interior DesignWildwood Kitchen Liverpool / Design Command

Wildwood Kitchen Liverpool / Design Command

Wildwood Kitchen Liverpool

Wildwood Kitchen, a trendy bar and restaurant is located in the old entrance to the Clayton Square Shopping Centre, situated minutes away from Liverpool Lime Street Station. The restaurant was designed by Design Command, a London-based Interior Architecture Studio founded in 2013 by Clare McDonald.

This former shopping centre’s entrance, houses a 16m high, domed glass atrium space, where a collection of bulbs cascade down creating a feeling of a starry night. To emulate Liverpool’s cultural and stylish scene, the customer is firstly greeted by a stylish central bar which leads to the more urban dining space, underneath the atrium. There are numerous dining areas surrounding the atrium, allowing you to enjoy a different culinary environment with every visit.

Wildwood Kitchen Liverpool 3

There is a delightful deli with a separate entrance which houses an eclectic mix of Wildwood’s own goodies and treats, along with fresh salads served daily. This mix between fresh, hip and sophisticated only adds to Liverpool’s already dynamic city. Wildwood Kitchen is perfect for every type of function from lunch to dinner or simply just for a few drinks. This vibrant space welcomes all.

Wildwood Kitchen Liverpool 5

Wildwood Kitchen Liverpool 7

Wildwood Kitchen Liverpool 8

Wildwood Kitchen Liverpool 10

Wildwood Kitchen Liverpool 11

Wildwood Kitchen Liverpool 12

Wildwood Kitchen Liverpool 13

Wildwood Kitchen Liverpool 15

Wildwood Kitchen Liverpool 1

Wildwood Kitchen Liverpool 16

Wildwood Kitchen Liverpool 14

Wildwood Kitchen Liverpool 18

Wildwood Kitchen Liverpool 19

Thank you for reading this article!

Neskowin Beach House Designed Like a Box of Cedar, Hemlock and Stone

Sited on a wooded hillside above the Central Oregon coast, the Neskowin Beach House occupies a small but dramatic site. The three-bedroom home is composed as a simple box of cedar, hemlock and stone, with subtle modulations that orient to the coastal landscape and surrounding mountains.

Apartment G in Paris / Anne-Laure Dubois

Architect: Anne-Laure Dubois Project: Apartment G Location: Paris, France Area: 100 sqm Photography: Louise Desrosiers Anne-Laure Dubois has renovated Apartment G, a family-home of 100 m² in the 11th...

Fun Family Living by Studio Dulu

The designers at the studio started this project with a skeletal property, and turned it into a dynamic, fun & aesthetic living space that serves all the needs of the big happy family.

Johanna House by Mark Odom Studio

As an urban infill project in Austin, TX, Mark Odom Studio explored the formal arrangement of the duplex typology while being sensitive to the residents’ physical and visual privacy. Given the limited allowable square footage per unit, the studio's goal was to design each space as efficiently as possible and for multiple functions.

Gundowring House in Tangambalanga, Victoria by Bryant Alsop Architects

Set on approx. 400 acres of open tableland, Bryant Alsop carefully considered the beauty of the nature’s canvas and seasonal weather extremes when siting a contemporary ranch house from which the owners could run their working cattle farm and enjoy semi-retirement.

Recommended Stories