AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

- Advertisement -

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

Project Name: AND.G Concept store
Interior & Installation design: DAS Lab
Principal designer: Li Jingze
Designer: Ivy Wu
Project Location: The Mixc, Shijiazhuang, China
Area: 180m2
Year 2019
Photographer: Shao Feng
Project description and drawings: DAS Lab
Key materials: Sandblasted stainless steel, Terrazzo, Blue glass, Diatom ooze, Volcano, Wood grain cement board

‘No man is an island, entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main.’  — John Donne
Substances are “symbolized,” interpreted, and screened by individuals, that reflects their feedback on practices in the world. Everyone is a part of the collective society and connects with the world, holding on his or her views. Conscious behaviors bring about the states of paralleling, opposition, merging and detachment, and immerse individuals into their internalized trajectories of movement.

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

The whole space is regarded as a medium for brands to gather, we analyzed its essence — inclusiveness, trying to find out commonalities among contradictions. The cluster effect of individuals is realized in a linear manner to form an abstract and flat grid system. Through such a system, AND.G hopes to encourage distinctive individuals and independent brands to connect with their self-identity.

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

As conceiving the ideology of AND.G, “decentralization” is the presence of the concept yet a practical necessity. Brands are encouraged to radiate themselves while intersecting and penetrating each other, to create vague ‘boundaries’ of non-confusion. As opposed to adopting fixed circulation, AND.G Concept store links up the ‘points’ to form a ‘plane’ to inspire the customers to have an in-depth dialogue with brands out of intuition.

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

The purpose of re-examining the effects of contrast, integration, vagueness, and concentration that materials generated in the space, is not merely to pursue visual performance, but more importantly, to further bridge brands with art through creating a diverse yet homogeneous emotional context to convey brand declaration to the public.

plan

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

AND.G Concept Store by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

design by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

plan 2

design by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

design by DAS Lab, Homogeneity in Diversity & Emotional Symbiosis

- Advertisement -

The Promenade – Redevelopment of the East Side Paprocany Lake Shore

RS + Architekci studio have designed a modern and attractive recreation area at Lake Paprocany in Tychy, Poland. " The promenade " is a favorite...

Cloaked House Perched Above A Steep Cliff in Marco de Canaveses, Portugal

Cloaked House was clearly inspired by the place, a piece of land surrounded by chestnut trees, incredibly ripped into the mountain, flanked by a stream that flows down the hillside and a magnificent open view of the other side of the valley perfectly nestled into the natural landscape.

Bruta Arquitetura Designed the New Miagui Offices in Porto Alegre

The Miagui Offices project started with the need to expand the company. Miagui is a creative studio that specializes in advertising images. The concept was the creation of a free flowing and relaxed space, aligned with the company’s creative culture.

Idunsgate Apartment in Oslo / Haptic Architects

Designed by Haptic Architects, the Idunsgate Apartment is a minimalist loft home located in Oslo. Haptic Architects is a London and Oslo based practice established...

Manor House in Luxembourg / Eric Pigat Architectural Design

The renovation and interior transformation works in a 1920ies manor house in Luxembourg City proved to be a challenge for everyone involved in the...

Reconstruction of Baroque Rectory / Elementary School Vřesovice

When the municipality of Vřesovice agreed with the Church on transferring the rectory and the parish estate to the municipal property, the Church wished that the village should not let the whole premises deteriorate but use it for a purpose.

Three Cusps Chalet by Tiago do Vale Architects / Portugal

Recent winner in the American Architecture Prize, the Three Cusps Chalet is a very peculiar building, documenting this region’s history and diaspora, and combining...

Muswell Hill Victorian Villa Gets a Contemporary Extension

As the house is built on a hill, the stair is an important part of the design. It is the visual focus of the home and links the new and old buildings. The glazed ceiling above provides glimpses up to the sky and trees that makes the house feel bigger.

Old Town House Rebuilt and Renovated by JUMA Architects

A dilapidated old town house was thoroughly rebuilt and renovated by JUMA architects with due respect for the past. The house is located in Bruges,...

Portable Dwelling ÁPH80 Developed by Ábaton Arquitectura

Spanish studio Ábaton Arquitectura in collaboration with Batavia has developed a portable dwelling that offers high comfort and is easy to place in various...

Pavilions within a Garden / Threefold Architects

These 2 new buildings - Pavilions within a Garden - have an honesty and restraint creating calm and restful spaces which compliment and enhance their setting.