Equilibrium Apartment / Sergey Makhno Architect

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect

Sergey Makhno Architect has designed Equilibrium Apartment in 2015 for a business women. The apartment is located in Kiev, Ukraine.

From the architect: An ideal customer is the one that completely puts trust into designers. The client came to us for a solution for her apartment, in other words, specifically for a design from Makhno’s workshop. Concept is reminiscent of a clock mechanisms, all gears in place. We chose favorite components: concrete, wood, primarily walnut, 3d panels, quality designer furniture and decor, all of which were simple and easy to implement.

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 1

Apartment brought equilibrium to clients’ life, purity and tranquillity. Light, spacious, and warm is what realized project came to be. The project was completed carefully following all our plans and renders, as а result it was done well with a high degree of quality.

Architect: Sergey Makhno Architect
Project: Equilibrium Apartment
Location: Kiyv, Ukraine
Area: 216 Sqm
Photography: Andrey Bezuglov

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 2

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 3

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 4

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 5

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 6

Equilibrium Apartment Sergey Makhno Architect 16

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 7

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 8

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 9

Equilibrium Apartment Sergey Makhno Architect 17

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 15

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 10

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 11

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 12

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 13

Equilibrium Apartment by Sergey Makhno Architect 14

Must Read

blank

Sky High Duplex Apartment by Moriq Studio

Sky High Duplex Apartment was set out in the Indian town of Hyderabad, by Moriq Studio. The client desired that the interior of the...