Residential ArchitectureHousesGuesthouse in the Countryside, Polska / Loft Kolasinski

Guesthouse in the Countryside, Polska / Loft Kolasinski

Guesthouse in the Countryside

Designer: Studio Loft Kolasiński
Project: Guesthouse in the Countryside
Date: 2016
Location: Chociwle, Poland
Area: 250 sq meter
Photos: Karolina Bąk 

Studio Loft Kolasiński recently designed this guest house in Chociwle, Polska. A complex project of a guesthouse situated on the edge of the forest surrounded with ponds. The scope of ourwork included designing several guest rooms, bathrooms and common areas.

Guesthouse in the Countryside 1

For the purposes of the guesthouse, we created a collection of hotel furniture: a bed, a bedside table, a bench, a mobile dressing room with a mirror, a table under a sink, a mirror for bathrooms, single furniture parts, a common coffee table, a bookshelf, a dressing table and abench. All the furniture designed by Loft Kolasiński are made of oiled oak.

Guesthouse in the Countryside 2

The equipment of the guesthouse includes vintage furniture, carpets and lamps from the 30s, 50s, 60s and 70s from Italy, France, the Netherlands, Czech Republic and Poland. All furniture have undergone professional renovation.

Guesthouse in the Countryside 3

In the living room, there is a set of polish, high-end HI-FI equipment from the 80s. A unique attraction for connoisseurs of analog music.

Guesthouse in the Countryside 4

Guesthouse in the Countryside 5

Guesthouse in the Countryside 6

Guesthouse in the Countryside 7

Guesthouse in the Countryside 9

Guesthouse in the Countryside 8

Guesthouse in the Countryside 10

Guesthouse in the Countryside 12

Guesthouse in the Countryside 13

Guesthouse in the Countryside 14

Guesthouse in the Countryside 15

Guesthouse in the Countryside 16

Guesthouse in the Countryside 17

Guesthouse in the Countryside 18

Guesthouse in the Countryside 19

Guesthouse in the Countryside 20

Thank you for reading this article!

House for a Buddhist / Pereira Miguel Arquitectos

In the hills of Monchique, between ups and downs, taking advantage of an extraordinary situation is this single-storey house. Set in a southern slope, with access by small and winding tar road, lies over one of several existing terraces that tear the steep slope into small cultivable levels.

Interior Design for a Venetian Rural House / Didonè Comacchio Architects

Interior design project for a Venetian rural house built in the early 1900s and restored in the early 2000s. The project, designed for the functional needs and aesthetic tastes of the client

Maison Ave Courcelette / Salem Architecture

The main intention of the Maison Ave Courcelette project, located in the Outremont borough, was to improve the relationship of the interior spaces with the large exterior courtyard while highlighting elements dating from the original construction.

TR Studio Renovate and Extend Detached North London Home

London-based architecture and interior practice TR Studio showcase the renovation of a two-storey family home realised through the completion of an extensive interior refurbishment and loft conversion navigated during the Covid-19 UK lockdown.

Related Articles