Guipavas Black Barn / Trace et Associés & Crayons des Jardins

Guipavas Black Barn

Located in Gouesnou, France, the Guipavas Black Barn was designed by french studio Trace et Associés for a young family with children. The landscape design was conceived by Crayons des Jardins. Photography by Pascal Leopold

Guipavas Black Barn 1

Guipavas Black Barn 3

Guipavas Black Barn 4

Guipavas Black Barn 5

Guipavas Black Barn 6

Guipavas Black Barn 7

Guipavas Black Barn 8

Guipavas Black Barn 9

Guipavas Black Barn 10

Guipavas Black Barn 11

Guipavas Black Barn 12

Guipavas Black Barn 13

Guipavas Black Barn 13

Guipavas Black Barn 14

Guipavas Black Barn 15

Guipavas Black Barn 17

Guipavas Black Barn 2

Guipavas Black Barn 18

Guipavas Black Barn 19

Guipavas Black Barn 20

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

A Historic Victorian Cottage in San Francisco Gets an Inspiring Upgrade

A Historic Victorian Cottage in San Francisco Gets an Inspiring Upgrade

A historic Pelton Cottage survived the 1906 earthquake and fires only to be almost completely destroyed by a fire in 2013. Into this near blank slate we designed a “house within a house”, creating a two story volume and light shelf to bounce southern daylight between levels of the residence.
Ranch House and Pool Pavilion in Texas, Drophouse and ROOT Design 14

Ranch Remodel and Pool Pavilion in Texas / Drophouse and ROOT Design

Design / Build in partnership with ROOT Design Company, Drophouse completed all steel and wood components for this ranch remodel and pool pavilion. Pool Pavilion features 4 sliding doors over 16' tall and steel fireplace. Ranch house features zinc backsplash and steel firewood storage.

Flatiron Loft: Balinese craft juxtaposed with the Industrial style

MAD studio has renovated this loft style residence, with an area of 1900 sqf, located in Flatiron district from New York. The tone was...
Casa Rebelo / Ren Ito Arquiteto

Casa Rebelo, Portugal / Ren Ito Arquiteto

Casa Rebelo is a remodelation project completed by Ren Ito Arquiteto. The original apartment was divided by solid walls and each space was dark and there were no visual connections.
A Contemporary Hampshire Barn Set within a Landscape of Fields and Woods

A Contemporary Hampshire Barn Set within a Landscape of Fields and Woods

Set in beautiful Hampshire, the brief for this project was to design a cottage where friends and family could spend long periods of time just next door to the prime residence within the existing Farm.

More Articles Like This