Haute couture for your bathroom: Eva Minge Collection

- Advertisement -

Haute couture for your bathroom Eva Minge Collection (1)

Eva Minge created this – haute couture – collection of washbasins, cabinets and baths for Marmorin. Eva Minge is a designer born in Poland, with a degree in art history and cultural studies. For nearly 20 years Eva Minge fashion house has been consistently developing its brand identity.

The designer’s presentation: „Haute couture” models on the catwalk of everyday. Fabulous aesthetics and care of every single detail give almost sensual pleasure of using the objects. Extraordinary shapes and surprising fashion-like structure were designed for independent people who can enjoy life full of phantasy and passion. You are welcome to the exclusive asylum ensuring relax and energy, to the expressive and sensual bathroom, your bathroom.

Phantasy and passion for your bathroom Eva Minge Collection  (1)

Phantasy and passion for your bathroom Eva Minge Collection  (2)

Phantasy and passion for your bathroom Eva Minge Collection  (3)

Phantasy and passion for your bathroom Eva Minge Collection  (4)

Phantasy and passion for your bathroom Eva Minge Collection  (5)

- Advertisement -

Eichler Atrium Home Remodel by Klopf Architecture in California

Klopf Architecture and Jesse Ososki Art remodeled an existing Eichler atrium home into a brighter, more open, and more functional version of its original self. This Burlingame Eichler atrium remodel is a 2,121 sf, 4 bedroom/2 bath home located in the heart of Silicon Valley.

Whitworth Locke Hotel in Manchester, England / Grzywinski+Pons

Whitworth Locke is a 160 room hotel with a bar, cafe, lounge and co-working space at the ground floor that we designed in Manchester, England.

Acton Cove House by Bates Masi Architects

An active family with a love of boating wanted a home on Chesapeake Bay, surrounded by the maritime charm of Annapolis harbor. These traditional materials, layered with modern insulation, glazing, and building systems create a high-performance structure, contributing to the LEED Certification of the Acton Cove house.

New Catalan House Inspired by the Old Farm Buildings

This catalan house is inspired by the old farm buildings that they used to appear outskirts the historical cities centre. The idea starts from the colocation of a principal volume that would include the public spaces of the house and the other smaller volumes contain the private ones.

Parisian Apartment with a Gorgeous Interior Design Customized with Walnut and Glass

Glass & Walnut is an attractive two-storey Parisian apartment designed by studio CUT Architectures. Description by CUT Architectures: The apartment spreads over two floors, with...

LeanToo Cottage in Texas / Nick Deaver

LeanToo Cottage was completed in 2016 by Nick Deaver in Austin, Texas. Project description: A work from home couple liking the vibe of South Austin found...

Luxurious South African House with Integrated Natural Feature

Located in a small beachfront community in South Africa, Project La Belle Vue was a creative design collaboration between Bomax Architects, headed up by Dion Walters, and OKHA Interiors.

ODA Architecture Proposes An Ultra-Slender Residential Tower in Manhattan

New York-based ODA Architecture have designed a new residential tower that creates wider green spaces and private gardens for residents. ODA Architecture, in their well-documented...

Bar House in New York / Audrey Matlock Architect

The Bar House site is 13 acres of gently sloping land abutting a 500 acre protected forest preserve. Access to sunlight and views informed our strategy to locate the structure at the site’s highest elevation. Two linear volumes are stacked in perpendicular fashion.

Sawtooth House Overlooking the Shotover River, New Zealand

Sawtooth House is a rural single-family house recently completed by Assembly Architects, an architecture practice founded by architects Louise Wright and Justin Wright in 2005.  From the...

Californian Bungalow Home Updated for a Young Family

The existing house was a three bedroom Californian bungalow with a lean-to at the rear in which the owners lived for a few years before the renovation. The brief was to make the living spaces more suitable for a young family by resolving the awkward layout and providing a better connection to the outside.