Office DesignHuge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Project: Huge Atlanta
Architects: Abramson Architects
Location: Atlanta, Georgia, USA
Type: Creative Office
Size: 26,500 sq ft
Photographer: Sarah Dorio

Having previously designed multiple office locations for Huge, the team at Abramson Architects aimed to apply the company’s core values to a space that was uniquely Atlanta. Visibility and community are important factors in a Huge workplace. The designers implemented alternative working spaces amongst open seating and glass enclosed environments. Local Atlanta artists are featured on large scale wall coverings that rotate out from time to time. A giant lightbulb adorned ‘A’ represents their native city.

Huge Atlanta by Abramson Architects

Comfortable and casual seating groups are dispersed throughout the office to provide a variety of working options for the employees – whether they are looking for individual time or gathering for a small group meeting.

Huge Atlanta by Abramson Architects

The space has dual kitchens to service different areas of the office. Employees often utilize the extra seating to work on their laptops and the communal tables service after hours community events. One fun fact – the Huge team makes their own whiskey, so we designed custom cabinets and mini barrel holders for storage. A built-in coffee station is out in the open to welcome both employees and visitors.

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta also operates a 1,500 SF public coffee shop and pop-up café on the ground floor. It’s previously dark and dated appearance has been modernized with stripped down finishes like the Baltic birch plywood seen in the cabinetry and countertops.

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Huge Atlanta by Abramson Architects

Subscribe to our newsletter

Dolores Heights Residence by John Maniscalco Architecture

On an atypically-configured sloping double lot in San Francisco, this new home takes advantage of rare siting to maximize the experience of changing daylight and sweeping city views. The use of deep overhangs and angular cedar forms carefully frames horizon views while gently responding to the corner siting.

St George Terrace – Renovation of Grade II Listed Apartment in London

Set in the centre of Primrose Hill Village on a private street overlooking the park, this beautiful garden apartment was found completely unmodernised - having been in the same hands for over 50 years.

New Office Space for Porter Davis, a Housing Company in Melbourne

Designers: The Bold Collective Project: Office Space for Porter Davis Location: Melbourne, Australia Photography: Lucas Allen The Bold Collective has completed the new office space of housing company...

La Duette House, Montreal / Natalie Dionne Architecture

A new home for two families brings new life to a quiet Montréal neighborhood dating back to the 50’s and 60’s. In its own, unassuming way, this recent building is part of a movement that is gradually transforming Montréal’s traditional streets, as a growing number of young families are moving in.

Managing Living Trees and Natural Wood to Enhance Architectural Design

With adequate forestry practices, natural wood can be a sustainable construction material. In biophilic design, plants are commonly incorporated into a home’s interior design

Recommended Stories