Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Project: Inverness A-Frame
Architects: Blythe Design co
Location: Tomales Bay, California
Year 2019
Photo Credits: Kat Alves

Blythe Design co created this space as a personal sanctuary from our busy city lives and a place to recharge in a truly gorgeous cabin with the wilds of west marin just outside our doorstep.

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

The Inverness A- frame and surrounding property are the ideal locale for an intimate celebration, writer’s retreats, creative workshops, adventuring, or reading by the fire.

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

This bohemian modern a- frame is a two bed two bath spacious cabin located in northern california in beautiful west marin county. The cabin works well for a group of friends, two couples, or small families.

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Commune with nature, connect with loved ones or gift yourself a personal retreat with a view amongst a forested acre of bay trees, redwoods, and mature oaks.

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

We are located between the quaint towns of point reyes, inverness and olema minutes from the wild wonders of tomales bay.

 kitchen / Blythe Design Co

The Inverness A-frame is a sanctuary for all to rest, recharge and create. Designed with a ‘slow’ pace in mind, our hope is that you enjoy every part of your stay; from making breakfast in our open kitchen, to choosing the perfect record to put on as the sun sets, or relaxing on the deck in the heated seats under a moonlit sky. When the weather turns enjoy watching the storm pass over black mountain cozy by the fire with a hot drink in hand.

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

fireplace / Blythe Design Co

bedroom / Blythe Design Co

bedroom / Blythe Design Co

bedroom / Blythe Design Co

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Inverness A-Frame / Blythe Design Co

Must Read

Carbon Neutral House Made from Concrete Panels and Whitewashed Recycled Brick 12

Carbon Neutral House Made from Concrete Panels and Whitewashed Recycled Brick

Whispering Smith’s House A is a challenge to the status quo of housing in Perth. The sustainable apartment-house hybrid is designed for small lots and uses commercial materials in an innovative way to achieve a tight footprint and carbon neutral status.