Nolita Apartment, Brooklyn / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Project: Nolita Apartment
Architects: Michael Yarinsky Studio
Wallpaper: Calico Wallpaper
Kitchen: Reform
Custom Built-Ins: Huy Bui
Location: Brooklyn, New York City
Photography: Charlie Schuck

Huy Bui is an interdisciplinary artist and designer that has a practice inspired by natural systems. He builds modular units that stack and suspend in space and play host to an interconnected world of weaving ecosystems.

living room / Michael Yarinsky Studio

Huy recently partnered with frequent collaborator Michael Yarinsky Studio to revamp the interiors of his Nolita apartment – including furniture layout, kitchen, and service spaces. Much of the custom furniture and experiments throughout the space are by Bui himself and the space includes the first-ever large scale installation of friends Calico Wallpaper.

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

bedroom / Michael Yarinsky Studio

bathroom / Michael Yarinsky Studio

kitchen / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

bedroom / Michael Yarinsky Studio

Nolita Apartment / Michael Yarinsky Studio

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Weston Retreat by Marcus Gleysteen Architects

On a country road in Weston, Massachusetts, S+H Construction performed extensive renovations and additions to this large single family home. Weston retreat was designed by...

Casa Picasso: An Oasis in the City by Workshop Architects

Casa Picasso is a project that turns every square inch of available space into a functional one. Indoor-outdoor interactions serve as the foundation of the project’s design

Phillip Island House is an Architectural Solution for an Exposed Coastal Site

The Phillip Island House evolved from a pragmatic response to the challenges of occupying an exposed coastal site. Winds, often extreme, shaped the design with the house acting as a barrier and protecting the external courtyard tucked in behind.