Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Project: Office Refurbishment
Design Firm: Studio 3Mark
Team: arch. Michele Cassino arch. Manuela Rosso
Client: Artea Foundation
Location: Cuneo, Italy
Completion: 2021
Size: 240 sqm
Photography: Oscar Bernelli

Office Refurbishment Project for the Artea Foundation’s operational headquarters.
The premises are located in an early 20th century building in the centre of Cuneo.
As a result of subsequent interventions, these rooms had elements that were at odds with the architecture of the time, such as the eclectic-neoclassical friezes and stuccoes at the entrance.
The intention was to bring the rooms back to their original spirit, removing all inappropriate elements to create a neutral, clean, white environment in which to insert a few important elements to emphasise the environment.
A kind of art gallery, where walls display the photographic works already owned by Artea Foundation.

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Office Refurbishment by Studio 3Mark

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.