Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

Project: Ogee House
Architects: Bradley Van Der Straeten
Project Leader: Jessica Williamson
Location: London, United Kingdom
Year: 2019
Area: 35 m2
Photo Credits: French + Tye

Ogee House is a project designed by Bradley Van Der Straeten in 2019, covers an area of 35 m2 and is located in London, United Kingdom.

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

A curved ceiling ramps up to a huge rooflight to wash this new kitchen with natural light in our Crouch End side extension.

interiors, Bradley Van Der Straeten Architects

Externally, a restrained palette of recycled bricks are playfully arranged while extensive natural oak joinery, battening and flooring create a simple and rich internal palette.

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

About Bradley Van Der Straeten Architects
We are passionate about changing your life with beautiful, sustainable and fun designs. We approach your project individually after in depth conversations to better understand your needs & design ambition. Making our designs unique to you and making these ideas a reality is why we do what we do.
We specialise in design and delivery of all levels of complexity, ranging from new build houses to renovations, extensions and conversions all across the UK.
Being approachable and making the process of design and construction simple and enjoyable is important to us. Together with a Director and dedicated Project Architect on each project from feasibility to construction, we provide all projects with a friendly continuity. We have an established network of friendly, experienced consultants and contractors who assist us in realising your dream.

kitchen, Bradley Van Der Straeten Architects

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

dining area, Bradley Van Der Straeten Architects

Ogee House, London by Bradley Van Der Straeten Architects

Must Read

blank

Sao Bento Apartment Renovated by Arkstudio

Interior design: Margarida Matias - Arkstudio Project: São Bento Apartment renovation Type: Architecture, decoration and furniture design Location: São Bento, Lisbon, Portugal Photographs: Rodrigo Cardoso Located in São Bento...