Adam Scott Photography

Chivalry Road Terraced House, London / Sketch Architects

Sketch Architects have refurbished a terraced home in South West London by adding a spacious, bright rear extension with large glass door extending into the garden and a usable, playful basement room.

A Tuscan Veranda in London by Turner Architects

To extend the kitchen, we dropped the level for height and drew on Italian inspiration: Renaissance and Tuscan. The clients gave clues from their home and social media styling, and set a vision of shared meals on a Tuscan veranda.

Ghost Houses by Fraher and Findlay

The Ghost Houses was a second development project for Fraher & Findlay, where we were Client, Architect and Contractor, fully in control of the project, and owning the risks and rewards of each role.

Cloistered House by Turner Architects

Cloistered House by Turner Architects, the restoration and extension of a Cubitt-built Georgian terraced house in a conservation area, has won the Urban Oasis of the Year

Garden Library by Turner Architects

Garden Library - shortlisted for the best new home improvement project in London. The brief was for a study, spare room and storage for a growing family

A Home Extension Which Has Been Inspired by the Feeling of Sitting Under a Tree

A growing family needed a larger kitchen and wanted a family room that opened up the garden - there was, however, a large tree which sat directly next to the existing kitchen.

Colour Plane House by Turner Architects

Our response is to use an eclectic but carefully chosen palette of materials and colours to give the house this painterly and textured quality. A main component of the design is a concrete and timber tree which rises from the garden.

Tsubo Niwa House by Fraher and Findlay

Tsubo Niwa House is a Victorian large single family dwelling situated in Hackney. The client were the founders of Studio XAG. From the very beginning, the project was about refurbishing and extending the house whilst injecting the Clients creative personalities as designers and makers themselves.

A Stitched Quilt, London / Turner Architects

We have initiated a shift and reorientation of the house to face the back and formally address the garden. The walk through the garden should be seen as akin to a walk through the countryside - and its quilted fields.

The Christmas House / Fraher Architects

The Christmas House is a refurbishment of a turn of the century house built by Ted Christmas. The use of colour focuses on the earthy tones of the period, reinstated throughout the house and to the facade.

London Courtyard House Fully Refurbished by Fraher and Findlay

London Courtyard House is situated within a prominent conservation area in South West London close to the River Thames. The original house was architect designed at the beginning of the 20th Century.

Roof Terrace Room Renovated and Extended by Fraher Architects in London

Our client wished to refurbish and extend their existing roof terrace room, creating a stronger relationship with the external spaces and London skyline. The proposal sits within a Conservation area in central London, requiring a considered design approach that is sensitive to the existing building and context.

Edwardian House Remodel Features Open Spaces

The owners of this large detached Edwardian House, wanted us to work on designs for the building that would open up the internal rooms and embrace the large mature garden. An existing garage is to be converted into much needed store and utility room that sits nestled into the banks of the higher level garden.

Extension of a Garden Flat Defined by a Dramatic Vaulted Oak Roof

The owner’s period, one-bedroom garden flat was tired, outdated and suffered from a compromised layout. The uninsulated bathroom, located to the rear of the house, could only be accessed by walking through the kitchen.

Victorian House Renovated in South London for a Young Family

The typical terrace 2 up 2 down house layout suffers from a narrow plan form with a set of corridor like circulation spaces. Ground floor spaces are often rooms off this cellular corridor with bedrooms at first floor compromised due to the non active circulation space that runs from front to back of the building.

A Kitchen on Wheels / Turner Architects

" A Kitchen on Wheels " is a improvement project completed by Turner Architects, a small chartered RIBA architectural practice in South East London.