Pure Apartment Designed by JS Space, Taiwan

Pure residence - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (1)

Pure Apartment is a private residence completed recently by Taiwanese studio JS Space. Light color of the material can improve the brightness of space

Pure apartment / JS Space

Pure apartment / JS Space

Pure apartment / JS Space

Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (11)

Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (15)

Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (8)

Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (12)

Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (13)

JS Space apartment - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (16)

JS Space apartment - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (19)

Pure apartment - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (3)

JS Space apartment - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (14)

Pure apartment - Spatial pattern living room, dining room, kitchen, study, master bedroom, dressing room, second bedroom, bathroom space (5)

Must Read

Tiny Apartment

Micro Apartment in Sydney Displaying an Optimized 22 Sqm Surface

A slide-out bed on a lightweight perspex sled lives beneath the platform during the day. Modular storage seating and a flip-down table locked in place and supported by the bookends from the wall shelves above provide added flexibility in the use of space.