Restaurant Interior DesignRevelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Revelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Revelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Project: Revelry restaurant remodel
Interior Design: Cushing Terrell
Lighting Design: Cushing Terrell
Structural Engineering: Cushing Terrell
Contractor: Langlas & Associates
Location: Bozeman, Montana, United States
Area: 3,500-square-foot
Photographer: James Ray Spahn
Courtesy of Cushing Terrell

The remodel of Revelry, a 3,500-square-foot restaurant in downtown Bozeman, Montana, was designed to create a feeling of comfort and warmth to complement the kitchen’s classic, American fare. Inspired by the owner’s desire to achieve a natural, rustic interior with a mid-century modern flair, the design team incorporated both industrial and natural (repurposed) materials and an abundance of plants and colorful tile work. Large wooden storage bins constructed from livestock watering troughs and framed in barn wood were used as both room divider and design feature with repeating ovals to reference a mid-century modern motif. Simple shapes, clean lines, and polished concrete flooring add other modern touches. The result is a happy blend of rustic and modern, providing an ambience that invites you to tuck in and stay for a while to enjoy good food and friends.

Revelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Revelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Revelry Restaurant Remodel in Bozeman, Montana

Full House by Leckie Studio Architecture + Design

Full House envisions a new way of living which benefits multiple generations and inspires progressive community values. The design concept was developed in response to the specific urban conditions of Vancouver

i.s.m.architecten Have Transformed a Row House into a Light-Filled Family Home

AV is a renovation of a row house in Sint-Niklaas. Starting from a typical Belgian situation of historically grown extensions, the first step was to sanitise the existing building and bring it back to its former self.

Bioclimatic and Passive Restoration of a House in Barcelona

The building object of this rehabilitation is a single-family house between party walls built in Barcelona in 1942. In the urban fabric of the neighbourhood, typologies from the early 1900s and new buildings coexist.

Two-Level Apartment on the Top Floor of a Building Built in 1917

Designed by Ki Design Studio, this two-level apartment is really quite unique with a slide than spans several floors, dual purposefully acting as a space filler in an otherwise empty first floor.

Related Articles