Small garden house – Slice by Saunders Architecture

Small garden house by Saunders Architecture

Slice is a 15 square meters platform situated outdoors that units a room with a terrace. Slice is located in Haugesund, Norway being designed by Saunders Architecture in 2014. The owner wanted a comfortable and pleasant place, close to nature, where he can spend his free time. The spatial constraints have determined the architects to realize this small structure, built in the presence of two trees that became integral part of the Slice. Practically, from the profile, the entire structure is a rectangular triangle.

Slice by Saunders Architecture

The room with a minimal interior is painted in white receiving abundantly warmth and sunshine. The space is perfect for sleeping or reading. The white of the room extends on the terrace and enters in contrast with the black exterior of the structure. Slice is a perfect place where you can retreat and spend wonderful moments in peace and quiet. Photographer Bent René Synnevåg – Small garden house

Small garden house

Interior design - Slice by Saunders Architecture

Interiors small house - Slice by Saunders Architecture

Room - Slice by Saunders Architecture

Small garden house - Slice

garden house by Saunders Architecture

Small garden house - Slice by Saunders Architecture

Project - Small garden house

Project by Saunders Architecture

Project small garden house by Saunders Architecture

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

National Monument Kamp Amersfoort

National Monument Kamp Amersfoort

Project: National Monument Kamp Amersfoort Concept & exhibition design: Tinker imagineers Architect: Inbo amsterdam Landscape: Juurlink+Geluk Construction & hardware: Flink VR Experience: Tinker imagineers, YIPP, Shosho, BureauMaike Soundscape reflection room:...
Atrium Townhome in Montréal, Canada / RobitailleCurtis

Atrium Townhome in Montréal, Canada / RobitailleCurtis

Originally built in 1978, the Atrium Townhome required significant renovations. In the end, the decision was made to gut the house and largely start over. The clients, a young family, wanted updated modern finishes, unique design features, and an open convivial layout

Modern Bathroom by Paul Vetrov: Wood, Stone and Shadows

The project uses environmental materials, emphasizing the wood and stone that give elegance, warmth and comfort. In the evening, the play of lights stands out the diversity of textures and materials, the bathroom becoming a relaxation area.

Organic Architecture that Look like a Giant Sculpture: Cella Bar

FCC Arquitectura in collaboration with the Paulo Lobo designers have designed the Cella Bar,  located in Lugar da Barca, Madalena, Azores. Cella Bar has an organic...
Drury Street House - Renovation and Extension to a Queenslander by Marc and Co Architects

Drury Street House – Renovation and Extension to a Queenslander

Drury Street House, on an 800-square-metre site in Brisbane’s inner south, was redeveloped by Marc & Co Architects. This superb renovation won the QLD...

More Articles Like This