Office DesignSpotify offices in Stockholm - Adolfsson & Partners

Spotify offices in Stockholm – Adolfsson & Partners

Spotify offices in Stockholm - Adolfsson & Partners (12)

Adolfsson & Partners has designed and created the interiors for Spotify offices located in Stockholm, Sweden. The Spotify offices spread on a surface of 8045 sqm and include 660 workstations and 75 meeting rooms. The designers’ objective was to create a work space which ensures a good balance between creativity and play. Spotify is a company that provides a desktop music player and mobile application. The users registered on Spotify have instant access to over 15 million tracks. Currently, Spotify provides services in 64 countries. [Interiors and photo: Adolfsson & Partners]

Best offices in Stockholm

About Adolfsson & Partners
We’re a modern concept, construction and interior design agency with more than 30 years in the industry.

What we do
Everything is possible. Yep, that’s something we believe know, and that’s why we describe ourselves as ‘a modern interiors and building company’. Not the coolest of descriptions but something that shows that we’re not interior designers, architects, a concept agency or a construction firm. We’re all of the above. We’re an agency that can take on any challenge, gigantic or tiny. Because of our unique setup; a core team of über-talented people and our wider network of super-experts, we really can solve any challenge. Sure, having 30 years experience in the industry helps too. Some would call what we offer ‘a turn-key solution’. Fancy words that simply mean we always take 100% responsibility for a project. All the way from concept doodles to completion. A process where the client can turn the key and step in to a space that is perfectly designed and finished to the smallest of detail. Using this approach we’ve created extraordinary office spaces for Spotify and King, built a boutique hotel fit for pop royalty and some swanky apartments. Check out our case studies or get in touch for more.

interior design - Adolfsson & Partners

workspace- creativity and play, Adolfsson & Partners

office design ideas

offices in Stockholm - interiors by Adolfsson & Partners

meeting room - interior design by Adolfsson & Partners

offices in Stockholm - Adolfsson & Partners

best offices in Stockholm

Best offices by Adolfsson & Partners

Adolfsson & Partners project

offices - Adolfsson & Partners

Spotify offices design

Spotify offices located in Stockholm, Sweden

Spotify office in Stockholm - interior design ideas

Spotify office in Stockholm - project by Adolfsson & Partners

Spotify office in Stockholm

Spotify office

Subscribe to our newsletter

Converted Warehouse, Rotterdam / Firm Architects

For a private investor, Firm converted a 215 square meter part of this 120-year-old Warehouse on one of the busiest harbours in the Port of Rotterdam. The poorly lit space combined with a north-facing facade with just a few windows meant the owner needed to be visionary in order to perceive a bright and well usable office space.

Gilbert Whistler Residence / Evoke International Design

The house is 3900 square feet over three levels in Whistler, BC. The programming of the Gilbert Whistler Residence allows for the active family of four to live year round in a house that provides required ski and biking related functions ...

O – bjekt design studio created the “Little Nest” – the felt cradle

O - bjekt Studio has designed a hanging cradle - Little Nest - using 100% natural materials: Merino wool felt handcrafted and leather. Budapest-based designer Oszkar...

Parimatch Tech Has Opened a Unique Location in Kiev Designed by the Kiev Studio ZIKZAK

Parimatch Tech is an international product company that develops technology and marketing solutions in the games and entertainment industry for the brand Parimatch - opened a new office space in Kiev

This Southampton Rustic Waterfront Home Offers Spectacular Wetlands Views

This rustic waterfront home was recently completed by Architecture AF in collaboration with Tamarkin Architecture. A non-conforming, small lot coupled with strict environmental regulations demanded this waterfront house have a vertical orientation to the surrounding protected wetland preserve.

Recommended Stories