Weston Retreat by Marcus Gleysteen Architects

Weston Retreat

On a country road in Weston, Massachusetts, S+H Construction performed extensive renovations and additions to this large single family home. Weston retreat was designed by Marcus Gleysteen Architects.

Features of the project included a new kitchen addition, great room, home theatre and dormers. Hand hewn post and beam timbers were installed high above the great room and compliment the fieldstone chimney. Radiant heat was installed in all new or renovated areas.

Weston Retreat 1

The home theatre seats twelve with motion enabled seats. The kitchen cabinets in this project are “ antiqued “. A guest suite was created above the garage with new dormers. A mudroom connected to the kitchen and we built an entire new front entry.

Weston Retreat 2

Weston Retreat 3

Weston Retreat 4

Weston Retreat 5

Weston Retreat 6

Weston Retreat 7

Weston Retreat 8

Weston Retreat 9

Weston Retreat 10

Weston Retreat 10

Weston Retreat 11

Weston Retreat 12

Weston Retreat 13

Weston Retreat 14

Weston Retreat 16

Thank you for reading this article!

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Vila Leopoldina Loft – 70 sqm Integrated Loft for an Modern Lifestyle

Vila Leopoldina Loft is a 70 sqm contemporary loft completed by Diego Revollo Arquitetura in Sao Paulo, Brazil. Description by Diego Revollo: Located in Vila...

Night and Day Apartment Designed by Daniel Hopwood

Night and Day apartment is an interior design project conducted by Daniel Hopwood Design Studio. The apartment is located in Bermondsey, a district of south...

VDB Residence / Govaert and Vanhoutte Architects

VDB Residence is a stunning residential project recently completed by Belgian studio Govaert & Vanhoutte Architects. The river Leie, that runs through the historic city...

This Cubist House Connects the Expressiveness of Geometric Forms with the Beauty of the Eclectic Interiors

The big wooden box calls everybody’s attention from inside and outside of the condominium in Londrina, Brazil. The cubist house, designed for a young couple, abolished the spaces and traditional partitions.