Central Park West Apartment in New York City

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (1)

A classical layout is transformed through resulting in a convivial and irreverent selection of art, furnishings and color. D’Aquino Monaco have designed 15 Central Park West apartment in New York City.

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (2)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (3)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (4)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (5)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (9)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (10)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (7)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (6)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (12)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (11)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (14)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (13)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (18)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (15)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (17)

 

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (16)

Central Park West Residence in New York City - designed by D'Aquino Monaco (19)

Central Park West Apartment in New York City - designed by D'Aquino Monaco (8)

Must Read

Grasshopper Courtyard Studio by Wittman Estes

Grasshopper Courtyard Studio by Wittman Estes

Grasshopper Courtyard Studio offers an alternative density called courtyard urbanism. Maintaining the small footprint of a 1940s house (the lot is 4,500 square feet), a multifunctional 360-square-foot studio was added along the rear alley.