Cobalt Apartment in Cagliari by Mauro and Matteo Soddu

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (1)

Cobalt apartment is located on the first floor of a historic building in the Castello district of Cagliari (Italy), at the highest point of the ancient city. Intended to host the tourists for short vacations, the apartment was completely renovated by architects brothers Mauro and Matteo Soddu. The space of 50 square meters, double height, is an open space loft in part, able to accommodate up to five guests.

Designer: Mauro Soddu – Tramas Studio / Matteo Soddu Studio Tamat
Photography: Cédric Dasesson

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (4)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (11)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (14)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (2)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (5)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (16)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (12)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (8)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (9)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (6)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (13)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (17)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (7)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (15)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (10)

Cobalt Apartment by Mauro and Matteo Soddu Italy (3)

Thank you for reading this article!

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

Flatmate Dwelling in Eixample Dret District, Barcelona

Flatmate Dwelling is a project conceived by Nook Architects and Gustavo Cela in Eixample Dret district, Barcelona. Following the years after the civil war, the economic...

This Mountain Retreat is a Subtle Insertion in the Alpine Landscape

Mountain Retreat was designed by New Zealand studio Fearon Hay Architects. Description by Fearon Hay Architects: This alpine retreat is a small structure set within a...
Feiticeira House, Brazil / HUS Arquitetos

Feiticeira House, Brazil / HUS Arquitetos

The Feiticeira house is located in a privileged terrain by the sea, featured by a big slope, main character in this project planning. The several volumes of this builded complex, develop into different floor levels, allowing a more pleasant path down to the sea, where a pier and a wood deck give access to boats.
Suspended Architectural Design Connecting the Inhabitants With the Woods

Suspended Architectural Design Connecting the Inhabitants With the Woods

Located on a dramatic one-acre wooded site at the top of a bluff overlooking Puget Sound, this tranquil and surprising custom home was designed by DeForest Architects as a young family’s primary residence.

Attic apartment in Verona by Michele Perlini

Italian architect Michele Perlini has designed this attic apartment in Verona, Italy. Description by ARCStudio PERLINI: Situated right in the heart of the historic center...

More Articles Like This