Darlinghurst Penthouse by Stephen Collins Interior Design

Darlinghurst Penthouse

Designer: Stephen Collins Interior Design
Project: Darlinghurst Penthouse
Location: Sydney, Australia
Photography: Tom Ferguson

Taking in breath-taking views of Sydney’s CBS, The Darlinghurst penthouse is like a next on the edge of the city. The scale of the apartment was transformed by matching interior floor finishes to the external bluestone paving, linking the interior and exterior with the view beyond.

Darlinghurst Penthouse 1

Bluestone, antique brass and timbers add a savvy contrast to the penthouse’s dark painted backdrop, providing a cool enclave from the bright Sydney sky.

Darlinghurst Penthouse 2

The use of warm and cold colors combined with a broad variety of materials ranging from marble, leather, brushed bronze metal to modern wooden furniture makes this minimal composition a truly unique place of living.

Darlinghurst Penthouse 7

Darlinghurst Penthouse 4

Darlinghurst Penthouse 5

Darlinghurst Penthouse 6

Darlinghurst Penthouse 7

Darlinghurst Penthouse 8

Darlinghurst Penthouse 9

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Minimalist Moscow Apartment with a Bright and Cozy Atmosphere

The main idea behind this Moscow apartment project by Monoloko Design is to turn the interior toward the view from the windows. The interior is designed to reveal the entire space, drawing attention to panoramic views of a nearby park

Recovery of an Attic of a Building in Turin / BLAARCHITETTURA

The intervention is a recovery of an attic of a building in Turin whose final intention of the client is a main use for Airbnb. The project thus becomes an opportunity to create an environment that can accommodate future tenants in the best possible way and at the same time give them a moment of relaxation and peace.

Studio Apartment Vilamoura – Architectural (Dis)Order by Corpo Atelier

Inside a white box of 7.6 x 3.9 x 2.55m, three differently configured yellow objects are individually placed. As an immediate consequence, one´s physical experience of the previously empty white box has been dramatically altered.

Barn Studio in Aspen, Colorado / Rowland + Broughton

Set within the exclusive mountainside community of Starwood, just minutes from downtown Aspen, Barn Studio is part of a family compound that will eventually include five or more distinct dwellings.