Estcourt Road Apartment / Hogarth Architects

Estcourt Road Apartment

Project: Estcourt Road Apartment
Architects: Hogarth Architects
Location: Estcourt Road, London, United Kingdom
Year 2018
Photographs: Courtesy of Hogarth Architects
UK Property Awards 2017 — Winner: Best Interior Design Apartment – London;
Don’t Move, Improve! Award, December 2017

Estcourt Road is the transformation of an old tyre shop into two beautifully designed maisonettes. The upper maisonettes top floor, open plan living, kitchen and dining space is flooded with light and boasts great views from it’s juliet balcony over Fulham. Both apartments have their own front doors entering into the ground floors. The upper apartment (115 Estcourt Road) has a staircase leading up to the hallway while the lower apartment (58 Rylson Road – this apartment was presented by HomeWorldDesign in this post) enters straight into the hallway. The build has been completed to high sustainability standards with high specification Bulthaup kitchens and beautiful bespoke staircases.

Estcourt Road Apartment in London

Dining Room / Hogarth Architects

Hogarth Architects, interior design dining room

Hogarth Architects, kitchen

Hogarth Architects, bedroom

Hogarth Architects, bathroom

Hogarth Architects, home office

Hogarth Architects, balcony, Estcourt Road Apartment

Hogarth Architects, outdoor, Estcourt Road Apartment

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Node House by UID Architects / Japan

Node House is a single family home designed by UID Architects in Fukuyama, Hiroshima, Japan. Description by UID Architects: On the south side of the...

Baladrar House on the Coast Benissa, Alicante / Langarita Navarro

Baladrar House was designed by Langarita Navarro Arquitectos on the Coast Benissa, Alicante, Spain. Project description: The scattered and trans-European city that the mountainous coast of...

Elementary School Amos by SOA Architekti

The Elementary School Amos is a monolithic reinforced concrete structure. Glued wooden trusses are used for the flat roof of the central building, pitched roofs are supported by steel frames. Exterior and interior walls are made from sand limestone bricks.

Net-Zero House Designed for Outdoor/Indoor Summer Living

Sonoma Residence is a net-zero house designed by San Francisco-based Turnbull Griffin Haesloop Architects. Description by architect: The site, a meadow dotted with magnificent oaks, gently...