Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

- Advertisement -

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

Project: Font Salem Headquarters
Architects: Dobleese Space & Branding
Construction: Grupo Valseco
Location: El Puig, Valencia, Spain
Area: 1800m2
Project Year: 2018
Photographs: Grupo Valseco

Architecture and Interior design for the Font Salem Headquarters. Font Salem is the leading manufacturer of beverage distribution brands of the Damn Group in Spain and Portugal.

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

A 360º project in which our studio has developed from the restyling of the brand to the renovation of its more than 1800 m2 in which we have put in value its philosophy strategy and the brand identity. New Font Salem’s Offices design, emanate the pure brand identity. Allowing a flexible and collaborative workplace, aligning these features with brand values and Company image and acting as a showcase of the company’s manufacturing capacity, have been this projects key points.

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

This renovation responds to the corporate image restyling. A rejuvenated and internationalized brand require the improvement of work processes in order to connect workers and encourage interaction between them and their delegations.

interior / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

interior design / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

interior design / Dobleese Space & Branding

office / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

interior design / Dobleese Space & Branding

office / Dobleese Space & Branding

interior design / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

Font Salem Headquarters / Dobleese Space & Branding

- Advertisement -

Tiny House Done: A Nature-Friendly and Cozy House by DDAANN Studio

The Done project gives you the unique opportunity to be involved in the construction process, and the smart solution used to make the individual pieces makes it easier for you to place the entire structure in the landscape and assemble the house on site without having to build a concrete foundation.

Would you like a painted wall in your bedroom?

The below photos show us a bedroom arranged by the Ukrainian designer Pavel Vetrov whose decor theme is the city of Venice. What has...

A Montreal Concrete House Gets a Contemporary Update

A Montreal concrete house built in the 1990s needed an update. The closed-in kitchen created a wall between the living spaces, and the decor, in saturated primary colours, produced a rather cold atmosphere. In 2017, the owners decided to refresh the property with a more contemporary and all-encompassing look.

Vermont Modern Barn by Joan Heaton Architects

The Vermont modern barn, a small, simple, get-away home is sited to take advantage of southern exposure and views to the west. The barn, modeled on the local form, is updated with a structural system of steel beams and big expanses of glass in the windows and doors.

Family Compound in California Defined by a Perfect Indoor Outdoor Experience

Nestled into the hillside above the Dry Creek Valley, this completely rebuilt and expanded home utilizes minimal architectural moves to change the fundamental relationship of structure to site. Forced to work with an existing ranch home due to County restrictions, the relocation of the entry drive and introduction of secondary forms creates a family compound anchored to the landscape in a completely new relationship.

Architectural Changes That Give a New Identity: Kilham House

Situated on the outskirts of Winchester, England, Kilham house was renovated and architecturally modified by AR Design. If initially, the building seemed beat with...

Extension of a Garden Flat Defined by a Dramatic Vaulted Oak Roof

The owner’s period, one-bedroom garden flat was tired, outdated and suffered from a compromised layout. The uninsulated bathroom, located to the rear of the house, could only be accessed by walking through the kitchen.

Stealth Bomber Nestled into a Bushy Hillside Site in Inner-City Wellington

This 135 square metre house is located in an inner city Wellington suburb. Tight sunlight planes from all four neighbours, luscious existing native vegetation and a steep slope on an unusually shaped site determined the folded boomerang shape.

Beachside Sleepout in the Victorian Seaside Village of Portsea

Located in the Victorian seaside village of Portsea, this sleepout was designed by Mitsuori Architects for a growing family. Description by Mitsuori Architects: The sleepout...

Light-Infused Contemporary Family Home in Ascot Vale, Victoria

A contemporary family home with large open spaces was the core consideration of the client brief for Bloomfield. Designed by FGR Architects, natural light, simple materials, space and height have all been cleverly incorporated to allow a family to entertain and grow into.

Complete Renovation of a Victorian Terrace House

Canfield Gardens is a Victorian terrace house completely renovated by Scenario Architecture. Description by Scenario: This house is designed with a unique take on minimalism....