Lipky Twins Apartments / PAINTIT Architecture & Interior

Lipky Twins Apartments, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop

Project: Lipky Twins Apartments
Architecture workshop: PAINTIT
Architect: Juliy Cherevko; Tanya Filipenko
Project Area: 47 м2
Project Year: 2018
Location: Kiev, Ukraine
Photo credits: Alexey Yanchenkov

The “LIPKY TWINS” project is about two identiс apartments, while one is terracco and another is black. Both apartments are for rent and located in the same building. Customer fully trusted us providing that we are going to meet only one condition – not going beyond the limited budget. Exactly because of this reason, one won’t find expensive things here. All furniture has been designed by us and manufactured with the help of local factories. We managed to achieve a visual increase of the area by using glass walls in the bathroom and by not extending walls of the dressing room to the ceiling. We were fortunate to help such a great customer who completely relied on us. As you can see, such cooperation brought fruitful results.

Lipky Twins Apartments, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop 1

interior design, kitchen, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop

interior design, kitchen, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop, 2

interior design, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop

interior design, bedroom, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop

interior design, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop

Lipky Twins Apartments, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop 6

Lipky Twins Apartments, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop 4

Lipky Twins Apartments, PAINTIT Architecture & Interior Design Workshop 6

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Avonlea House / Robinson Architects

The future house was imagined by both client and architect to be a continuation of the long history of people living in a house on the site, and that the new Avonlea house would stand the test of time both architecturally and quality of workmanship.

Concordia ADU, Portland / Woofter Architecture

This project converted a detached garage in the back yard of a single family residence into a light-filled accessory dwelling unit (ADU). An efficient and open floor plan, vaulted ceiling, abundant windows and skylights

Valle Vista House / Giulietti Schouten Architects

A modern design with an open plan was desired, and an existing 2-story Valle Vista House house in NW Portland was vetted for a potential renovation. The existing main level was reorganized and opened up, and a third level addition for a master suite was added atop.