This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries

Architect: Luca Soave
Project: Mountain cabin
Location: Limone Piemonte, Cuneo, Italy
Photography: Daniele Molineris

Limone Piemonte mountain cabin is a small house surrounded by mountains in which the design process purpose pay attention to evocate ancient flavours mixed with contemporary geometries.

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 1

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 2

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 3

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 4

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 5

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 6

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 7

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 8

This Mountain Cabin Evokes Ancient Flavors Mixed with Contemporary Geometries 9

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Alta House: Renovation of 1952 Residence in San Antonio, Texas

Alta House, conceived as a structure of duality, contrasts verticality and levitation with horizontality and compression. The main level is entered through an eleven foot six inch tall steel-clad pivoting panel within a Mondrianesque glass façade.

Mill Valley Modern Home by YamaMar Design

Tucked into a low valley, next to a creek, this Mill Valley modern home was in need of some serious design love. Our clients, an environmental attorney, his wife and two kids purchased the house knowing they wanted to do an extensive renovation of both the house and grounds.

L-Shaped Home Organized Around a Central Steel Staircase

The house us built on a square lot of 600m2 in diameter, designed as an L shaped bench facing the gard. The two sides of the L-shape home contain the public functions, facing the yard and wrapped around the outdoor sitting area. The swimming pool is located at the back of the yard.

Penthouse of Vanke Metropolis No. 79 in Hangzhou / More Design Office

The Penthouse has five bedrooms, three living spaces, two kitchens and four bathrooms. The living room, with a 6 meter high double height space is located in the south, facing the Qiantang River. The spiral staircase is in the southeast corner, and the three sky terraces are connected to the secondary bedrooms, western kitchen and multi-functional room.