Residential ArchitectureHousesPerry Park House by Vertical Arts Architecture

Perry Park House by Vertical Arts Architecture

Perry Park House by Vertical Arts Architecture

Architects: Vertical Arts Architecture
Project: Perry Park House
Location: Larkspur, Colorado, United States
Year 2016
Photographer: Gibeon Photography

Perched on a picturesque knoll in Larkspur, Colorado, is the primary residence on the Perry Park property. The owners and design team gave attention to every detail and it shows. The home includes flat roofs, exposed steel beams, concrete form walls, and extensive views from its top of the line windows. The inside is as well-imagined as the exterior, boasting an exquisite kitchen and living room with luxurious living quarters and ample room for visitors to the ranch. Blending modern and comfortable, the home wraps around a courtyard with a pool, hot tub, and greenhouse for the owners to enjoy.

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 1

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 3

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 3

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 4

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 5

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 6

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 7

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 8

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 9

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 10

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 11

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 12

Perry Park House by Vertical Arts Architecture 13

Subscribe to our newsletter

Retro-Style Condo in Milan by Chromastudio

A retro-style house, elegant and exclusive, where design plays a big role and the taste for beauty leaves no room for interpretation

Duplex Transformation in Geneva, Switzerland by Javier Müller

A dark and overly partitioned starting space. We propose a complete redistribution introducing a central block that redefines open but clearly differentiated rooms.

Recovery of an Attic of a Building in Turin / BLAARCHITETTURA

The intervention is a recovery of an attic of a building in Turin whose final intention of the client is a main use for Airbnb. The project thus becomes an opportunity to create an environment that can accommodate future tenants in the best possible way and at the same time give them a moment of relaxation and peace.

Timeless Apartment in Odessa City / Svoya Studio

Free layout and admire panoramic Black Sea view were the initial data for the design concept of apartment with area of 69 m 2 in Odessa City. The latest became a reference point of interior concept.

New Beach House – Hide and Seek House by Bower Architecture

Architects: Bower Architecture & Interiors Project: New Beach House / Hide and Seek House Location: Point Lonsdale, Australia Area: 260 m2 Year 2017 Photography: Shannon McGrath In a quiet street,...

Recommended Stories