Pop Sugar-Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless

Architects: Normless
Project: Pop Sugar-Sweet Shop
Location: Stavros, Chalkidiki, Greece
Date: April 2017 – June 2017
Size: 26 m²
Photographs: Giorgos Sfakianakis

A new sweet design shop opened its doors in Stavros, a seaside village in Chalkidiki. It’ s trademark metallic facade resembling melting chocolate, has already become an attraction point for the tourists and local residents where they can enjoy handmade waffles, cookies and cupcakes.

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 1

The architects used a bright blue color on the curvy facade, which also runs on the floor making this 25m² store stand out. The same blue color is used on the counter acting as a backdrop for the geometric pattern that covers the bar. Pastel pink capsules are used as shelves following the playful design concept.

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 2

The surrounding walls and ceiling are coated with Kourasanit natural filler and the wall behind the bar counter is covered with white curved tiles.

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 3

Separating the front part of the store from the backspace kitchen area is a “chocolate” pink door. On the other side of the street there is a matching trolley where candies and popcorns are served.

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 4

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 5

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 6

Pop Sugar - Sweet Shop in Stavros, Chalkidiki by Normless 7

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Renovation of a Duplex Apartment in Tel Aviv / Pitsou Kedem Architects

Located in Tel Aviv, this duplex apartment has been renovated by Pitsou Kedem Architects. The apartment has 160 sqm plus 50 sqm balconies. Description by Pitsou...

Vineyard Cottage in Valencia / Ramon Esteve Studio

The Vineyard Cottage project pursues a monolithic image of the materials so it can express, in the same inner and outer way, a means to achieve essentiality. Thus, both the concrete shell and the wooden boxes are presented in the same way inside and out, preserving materiality and texture.

Residence St-Ignace / Nathalie Thibodeau Architecte

Between the road and the river, the St-Ignace house allows you to enjoy the landscapes around it by creating distinct experiences with unique scenes that border it. Quietly revealing the St. Lawrence River, it allows you to contemplate nature while inhabiting it.

Organic Architecture that Look like a Giant Sculpture: Cella Bar

FCC Arquitectura in collaboration with the Paulo Lobo designers have designed the Cella Bar,  located in Lugar da Barca, Madalena, Azores. Cella Bar has an organic...

A Luxurious Residence at the Top of the Hampton Hill Development

Hampton Penthouse is a luxurious residence designed in 2016 by Melbourne-based We Are Huntly Studio. With a passion for detail and contemporary spaces, the client’s brief...

Sheridan Residence by Peterssen / Keller Architecture

Modern design is often framed as a process of distilling architecture down to its very essence, and creating a form directly responsive to the occupant's functional needs. The design of the Sheridan Residence looks to capture just this attitude, with a purity of form and intent inherent in its simplicity.