Residential ArchitectureHousesRua da Boavista House / Pedro Ferreira Architeture Studio

Rua da Boavista House / Pedro Ferreira Architeture Studio

Rua da Boavista House

The Rua da Boavista House project had as objective the conversion of the nineteenth century buildings into 10 apartments, keeping the entire structure and construction principles of the old building. The house is located in Porto, Portugal, and was completed in 2016 by Pedro Ferreira Architeture Studio. Photography by João Morgado

Rua da Boavista House 1

Rua da Boavista House 2

Rua da Boavista House 3

Rua da Boavista House 4

Rua da Boavista House 5

Rua da Boavista House 6

Rua da Boavista House 7

Rua da Boavista House 14

Rua da Boavista House 8

Rua da Boavista House 17

Rua da Boavista House 9

Rua da Boavista House 10

Rua da Boavista House 11

Rua da Boavista House 12

Rua da Boavista House 13

Rua da Boavista House 16

Rua da Boavista House 15

Thank you for reading this article!

House in Pogodno 3 / Loft Kolasiński

Interior design: Loft Kolasiński Project: House in Pogodno 3 Photo credit: Karolina Bak Date: 2017 Location: Szczecin, Poland Area: 150 sq meter The " House in Pogodno 3 " project...

La Piedad House by Cotaparedes Arquitectos

The piece, stereotomic, raises its walls wrapping itself in an introspective architecture, where the relationship between the interior and the exterior exists, but is not completely evident.

Montreal Duplex House Gets Contemporary Upgrade

A couple with two young children wish to transform a duplex located in Rosemont-La-Petite-Patrie into their principal family residence. The project consists in reorganizing the original portion of the house and enlarging it with an extension in the yard while preserving the façade on the street as required by the city bylaws.

Toowong Lighthouse by Alcorn Middleton Architecture Office

This addition provides the family’s home with a more serviceable weather protected entertaining space, than the previous timber deck with flyover roof. It’s footprint continues to secure the connection between the original kitchen to the set down outdoor pool area.

Related Articles