PhotographerMatt Clayton PhotographyHouse Four in London - Extensively Refurbished of Large Double Fronted House

House Four in London – Extensively Refurbished of Large Double Fronted House

House Four in London

House Four is a large double fronted house on Trinity Road, Wandsworth. This residential project was completed by London-based ADE Architects. The house has been extensively refurbished from first floor level down and includes a new full footprint lower ground floor level.

House Four in London 1

The new lower ground floor accommodates a bar, gym, cinema room, bedroom with en-suite and a services and utility room. The first floor consists of a master suite, incorporating an open plan master bedroom and bathroom, walk-in wardrobe and a dressing room.

House Four in London 2

The main features include a large projecting bay window to the first floor master suite, a double height internal courtyard and a concrete and timber feature stair, from ground floor to lower ground level.

Architects: ADE Architects
Project: House Four
Location: Trinity Road, Wandsworth, London, UK
Photography: Matt Clayton

House Four in London 3

House Four in London 4

House Four in London 5

House Four in London 6

House Four in London 7

House Four in London 8

House Four in London 9

House Four in London 10

House Four in London 11

House Four in London 12

House Four in London 13

House Four in London 14

House Four in London 15

House Four in London 16

House Four in London 17

House Four in London 18

House Four in London 19

Thank you for reading this article!

Modern Seaside Home – Redefining the Openness to the Outside

In this modern seaside home, the living space reveals itself through a varied range of sequences and views changing with seasons and the passing of time. The owners wished to renovate the house in order to make it more adapted to their lifestyle

Rehabilitation of a Small Historic House in Porto, Portugal

The house is situated on a small triangular plot on Rua dos Caldeireiros, in the centre of Porto. The building has almost 57 m2, distributed over three floors, with a 4-meter façade and a plot end of 75 cm width.

Slot Residence by Feldman Architecture

The 180 degree cross canyon views of the Foothills Open Space Preserve to the west of the Slot Residence site served as inspiration for the design, orientation, and focus of the home ...

Quebec Street Residence in Portland / GO Logic

Quebec Street Residence is a bold, elegant, and efficient custom home in Portland, Maine’s Munjoy Hill neighborhood. A modernist reinterpretation of themes found in its nineteenth-century neighbors, the building reflects a close collaboration between GO Logic and our clients, who played a key role in the design process.

Wabi Sabi Apartment / Sergey Makhno Architects

Designed by Kyiv-based architect Sergey Makhno for his own family, the home boasts a roof terrace, an open-plan living, kitchen and dining area, multiple art pieces, and numerous articles of furniture designed specifically for the apartment by Makhno.

Related Articles