Residential ArchitectureApartmentsCuneo Apartment by Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

Project: Cuneo Apartment
Architects: Studio 3Mark (arch. Michele Cassino arch. Manuela Rosso)
Location: Cuneo, Italy
Year: 2019
Area: 120 sq.m
Photo Credits: Oscar Bernelli

The apartment is located in a building built between the 50s and 60s of the last century in Cuneo. The approach was consistent with the original style, both in the distribution of spaces and in the use of materials.

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

The project maintains the typical central corridor system for distribution to the various environments.

kitchen, Studio 3Mark

Thanks to the insertion of large sliding doors made of oak, the laundry space is obtained. The living area is separated by a custom-designed iron portal and the most contemporary design furniture is complemented by elements dating back to the mid-20th century.

floor plan

bedroom, Studio 3Mark

The kitchen was open space joined to the living room and was moved to a smaller room but still connected to the living room. The corridor has now also taken on the function of a reading area with the installation of a self-supporting bookcase.

bedroom, Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

bathroom, Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

home office, Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

hall, Studio 3Mark

Cuneo Apartment by Studio 3Mark

Private Financial Services Client – Office by Oktra London

A subsidiary of a major South African bank were previously located on a single floorplate within the parent company’s office and saw their lease break as an opportunity to relocate, distinguish their brand, and create a unique company culture within their own office space.

Elystan Place, London / GSB Building

Elystan Place house is located in Chelsea, London, and was recently renovated by GSD Building. This project consisted of a full internal strip out to both...

Modernist Single-Family Three Storey Home in Portland

Ridge House is a modernist single-family three storey home situated in Portland’s Alameda neighborhood on a site with dramatic views of the city’s southwest hills and striking city line.

HUUS House by in situ studio

HUUS House was designed for a Swiss couple, one an eccentric electrical engineer and the other a German teacher, who has lived in Raleigh for thirty years.

Related Articles