Residential ArchitectureLoftsLoft Orion by Studio Andre Lenza

Loft Orion by Studio Andre Lenza

Loft Orion by Studio Andre Lenza

Designer: Studio Andre Lenza
Project: Loft Orion
Project Team: Andre Lenza, Wilney Filho, Thais Dias
Location: Goiania, Brazil
Area: 78 sqm

This loft is located in the last floor (50th) of the tallest building in Brazil (Orion Complex), located in the city of Goiania, in central Brazil. All the pipes where painted, to maintain the industrial style. A vertical vegetable garden grows on the walls of the kitchen all the way to the living room.

Loft Orion by Studio Andre Lenza 1

Loft Orion by Studio Andre Lenza 2

Loft Orion by Studio Andre Lenza 3

Loft Orion by Studio Andre Lenza 4

Loft Orion by Studio Andre Lenza 5

Loft Orion by Studio Andre Lenza 7

Loft Orion by Studio Andre Lenza 7

Loft Orion by Studio Andre Lenza 8

Subscribe to our newsletter

Queens Park House / Madeleine Blanchfield Architects

The clients approached Madeleine Blanchfield Architects  to design a new home in a heritage conservation area in Sydney’s East. The remainder of the Queens Park house is contemporary, light filled in contrast to the original.

Five-Story Contemporary Townhouse in Boston Completely Renovated by Hacin + Associates

The renovation of this five-story contemporary townhouse in Beacon Hill included a full scope of architectural and interior design services, integrating modern amenities, technology, and systems into a historic structure.

A Victorian Surf “Shack” in California

Within the home, Lynn created a surf-inspired retreat without going overboard on the nautical theme. She emphasized its architectural elements with a clean, modern approach by painting them all white.

Urban House Block in Hanoi by Landmak Architecture

House block is a typical characteristic of urbanization at fast speed in developing countries in Asia, including Vietnam. TQ House is one of such houses in Hanoi.

Casa Tre Viste, Torino / PlaC – Plateau Collaboratif

The Casa Tre Viste project sees the complete transformation of an apartment located in a 1960’s residential building in the foothills of Turin. The apartment had been unoccupied for several years, and the original plan included a large, central entrance area ....

Recommended Stories