PhotographerJoel Hauck PhotographyQbik Loft Woronicza in Warsaw, Poland / Studio Loft Kolasinski

Qbik Loft Woronicza in Warsaw, Poland / Studio Loft Kolasinski

Qbik Loft Woronicza in Warsaw, Poland / Studio Loft Kolasinski

Project: Qbik Loft Woronicza
Interior Designers: Loft Kolasiński
Location: Warsaw, Poland
Area: 164 m2
Photo Credits: Joel Hauck
Scop of the work: Interior design and partial reconstruction of several rooms, design of some furniture, renovation of vintage furniture and accessories
Text and photos: Courtesy of Loft Kolasiński

The implementation included comprehensive interior design and partial reconstruction of several rooms. The apartment was built for a family, a couple and two young children. The Qbik Loft included a selection of finishing materials. In addition, we have designed solid furniture: kitchen, bathrooms, wardrobes. Other furniture designed by Loft Kolasiński for the needs of the project includes the sofa, chest of drawers, coffee table, mirrors. Classic furniture, lamps and accessories by Kai Kristiansen, Jorn Utzon, the duo Rud Thygesen & Jonn Sorensen, among others, were used in the project.

The furniture was made by:
Patryk Bieg / Woodmaker
Marcin Wyszecki / Woodeffect
Steel doors by Metal Madness

furniture / Studio Kolasinski

Qbik Loft Woronicza in Warsaw, Poland / Studio Loft Kolasinski

kitchen / Studio Kolasinski

kitchen, dining room / Studio Kolasinski

kitchen / Studio Kolasinski

Qbik Loft Woronicza in Warsaw, Poland / Studio Loft Kolasinski

bedroom / Studio Kolasinski

Higher Ground House by Stafford Architecture

Higher Ground House floats over a rocky sandstone outcrop with views over Middle Harbour. The empty corner site presented a rare set of opportunities to create a family home that celebrates the beautiful red gums and unique rock formation of Seaforth.

Brooklyn Heights Promenade Apartment / Studio Modh Architecture

Old New York apartments contain layers of decisions made by different owners in different eras. When taking on a new renovation, the design process must re-evaluate these decisions to craft a new space that embraces the good decisions and discards those that no longer work.

Cultivate by Kripper Studio

The Worcester, Massachusetts location for Cultivate represents the second collaboration with Kripper Studio following architect Amir Kripper’s design of the Framingham, MA location.

Sun Rain Room: Two-Storey Extension of a Georgian Townhouse

The Sun Rain Room is a two-storey extension and restoration of a Grade-II Listed Georgian townhouse. The extension reframes the rear of the building by amplifying the characteristics found within its fabric. Designed and constructed by Tonkin Liu in collaboration with local craftspeople

Related Articles