Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design

Project: Windsor Place Townhouse
Interior Architect: Jane Kim Design
Location: Brooklyn, New York City
Size: 1,800 square feet of interior space
Year 2016
Photography: Nick Glimenakis

Sunlight floods this South Slope Townhouse following a full gut renovation. After removing the interior walls on the ground floor, the open living and kitchen areas share a floor-through view from the entrance to the expansive rear yard and deck. To bring even more light to the ground floor, a skylight shines onto a glass opening in the master bathroom’s shower, daylighting the powder room from above. Brass fixtures and details line the sleek, reflective custom kitchen and island.

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 1

Up the refinished original stair, the master bedroom’s floor-to-ceiling windows bring the outdoors in, as does the master bathroom’s skylight and clerestory. A rich material palette shows up in many of the rooms, including the subtle blue mosaics of the guest bathroom.

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 2

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 7

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 9

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 3

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 4

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 5

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 6

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 8

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 10

Windsor Place Townhouse / Jane Kim Design 11

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Xilinx Headquarters in San Jose, California / Noll & Tam Architects

This 91,050-square-foot project transformed a tired ‘90s tilt-up building into a modern and inspiring workplace. The goal was to take an office packed with a warren of cubicles and transform it into a high-performance, contemporary office building

Collingwood Residence on Bowen Island’s West Coast / Frits de Vries Architects

Situated on Bowen Island’s West Coast, the Collingwood Residence by Frits de Vries Architects is located on a private 10-acre lot surrounded by forest.

Concrete White House In Brazil Overlooks The City From Above

This concrete white house allowed certain flexibility in the project because it had clients that are entering a new phase in life, with a different focus then families that are just starting. With their children already grown up, their priorities are meeting with friends and pleasures in life that many search just after a mature age.

Coworkrs Offices – New Life for an Industrial Building in Brooklyn

Leeser Architecture was enlisted to transform an underutilized industrial building into a three level collaborative work share facility for Coworkrs. The design includes a reception...

Industrial Space Transformed into a Habitable Loft for a Family of Three

The interior designers Carolina Luzon and Luis Ruiz transformed a 300 square meter industrial space in the heart of Barcelona to adapt it into...

Modern Horizontal House Defined by a Perfect Indoor-Outdoor Experience

The family house « Maison 0.82 » is situated in the South of France, in the Scrubland near the roman town of Nîmes. The main architecture consists in horizontality.