Chinatown Apartment / Buro Koray Duman

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman

This 1,500sf  Chinatown apartment was designed by Buro Koray Duman, a research and idea driven architectural practice in New York City led by Koray Duman.

Büro combined two apartments to create a 3 bedroom 2 bathroom apartment in Chinatown neighborhood of New York City. 40′ long living room separates master suite from the rest of the apartment and covered with white wash walls on south and west, and birch plywood panels on the north and east. A stainless steel cut out in the plywood panels creates the custom kitchen. Dining table and Sofa are custom design by Büro.

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 1

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 2

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 3

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 4

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 5

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 6

Chinatown Apartment by Buro Koray Duman 7

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

Agahnia House by Sebastian Mariscal Studio

Agahnia House by Sebastian Mariscal Studio

A humble path seductively leads to a filtered stonewall with a mysterious presence. There are no windows and no reference to any grand entrance. Rather, a dense and naturally grown vegetated surroundings filtering the Agahnia house, to its almost disappearance.

Domestic Gathering – Carpet by Stephanie Langard

By using appropriately primitive materials and craft techniques, designer Stephanie Langard has created Domestic Gathering Carpet. Its purpose is to bring people together who...

Pure Apartment Designed by JS Space, Taiwan

Pure Apartment is a private residence completed recently by Taiwanese studio JS Space.

Annis Road House – Redesign the Ground Floor by Scenario Architecture

The ground floor of this house has been redesigned by Scenario Architecture to be connected to light and garden. Annis Road House is located in London.
Stoke Newington Flat in London

Stoke Newington Flat in London/ House of Sylphina

The Stoke Newington flat required some basic replanning, and by moving a few key walls it allowed the space to open up and become much more usable. Highlights of colours and patterns were introduced to create features and focal points within the rooms.

More Articles Like This